ClearDock schimba design-ul dock-ului iOS 9

ClearDockClearDock este un tweak disponibil din cursul acestei zile in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa o modificare destul de interesanta pentru dock-ul de aplicatii al iOS 9.

Mai exact, acest tweak elimina complet efectul de blur aplicat asupra iconitelor care sunt plasate in el, astfel ca dupa instalarea ClearDock veti vedea direct wallpaper-ul Lockscreen-ului in jurul aplicatiilor voastre, imaginea de mai sus prezentand cat se poate de bine functionalitatea.

Compatible with iOS 9.0+. Removes the background view to make a transparent look for the Dock on iOS 9.0+. No options to configure.

ClearDock este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

Articolul precedentiPhone 7 – 256 GB stocare si baterie de 3100 mAh
Articolul următorPanoul frontal al Samsung Galaxy S7 apare in imagini
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.