iPhone 7 – 256 GB stocare si baterie de 3100 mAh

iPhone 7 Plus 256 GB baterie mareiPhone 7 Plus este in atentia lumii intregi chiar de la inceputul anului, un prim zvon privind viitorul smartphone al companiei Apple anuntand posibila implementare a 256 GB spatiu de stocare, dar si a unei baterii mai mari.

iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare pare imposibil daca stam si ne gandim ca Apple abia reuseste sa vanda o cantitate oricum mica de iPhone-uri cu 128 GB spatiu de stocare, iar dublarea cantitatii de spatiu disponibil pare improbabila si, ca sa fiu sincer, complet inutila in acest moment.

Separat de implementarea a 256 GB spatiu de stocare in iPhone 7 Plus se pare ca Apple ar intentiona sa ofere o baterie de 3100 mAh, cu 350 mAh mai mare decat cea implementata de catre americani in momentul de fata pentru terminalul iPhone 6S Plus.

Desi in iPhone 6 Plus Apple a implementat o baterie de 2910 mAh si a facut un regres catre o baterie de capacitate mai mica in iPhone 6S Plus, iata ca in iPhone 7 Plus ar exista o posibilitate ca spatiul de stocare a energie sa fie extins probabil pentru a oferi o autonomie mai buna pentru utilizatori.

Message from the supply chain shows that Apple will launch iPhone 7 and iPhone 7 Plus two products this year, the same screen size is still 4.7 / 5.5 inches, but the configuration will be improved. The most important thing is, the exclusive iPhone 7 Plus 256GB capacity. In addition, it is said iPhone 7 Plus battery capacity will reach 3100mAh, more than iPhone 6S Plus of 2750mAh.

Informatiile de astazi vin de la surse din interiorul companiilor care colaboreaza cu Apple in vederea dezvoltarii iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa nu este 100% sigur ca aceste componente vor ajunge in versiunea finala a celui de-al doilea smartphone nou al Apple.

Exista posibilitatea ca Apple sa testeze un prototip al iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare si o baterie de 3100  mAh, insa nimeni nu garanteaza ca versiunea finala va avea aceleasi specificatii, Apple testand de obicei multe prototipuri, eliminand sau schimband anumite caracteristici inainte de a lansa versiunea finala.