Prima Pagina Cydia Cum accesezi aplicatiile favorite din Lockscreen

Cum accesezi aplicatiile favorite din Lockscreen

AkriAkri este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, el oferindu-ne posibilitatea de a accesa din LockScreen aplicatiile favorite disponibile in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, in mod normal acest lucru fiind imposibil.

Akri are un meniu de setari accesibil din aplicatia Configurari, Settings, iar prin ea pot fi alese aplicatiile ce pot fi accesate din LockScreen, un simplu gest de glisare a ecranului LockScreen din dreapta spre stanga afisand toate aplicatiile alese de noi impreuna cu un buton pentru accesarea lor.

Akri is a completely new way to access your favorite apps directly from the lock screen; a powerful and secure add-on to use your devices much faster. Akri has been designed and developed with security in mind; this is why Akri allows you to use your favorite apps even with a passcode. If someone tries to access something else besides the open app, your phone with lock itself.

Akri este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

  • asdadsa

    De ce ai glisa de la dr la stg cand poti glisa invers, se deblocheaza ecranul si ajungi si la aplicatia dorita (care este pe prima pagina de cele mai multe ori) 🙂

  • iTu

    Eu folosesc widget launcher un app unde poti adauga aproape orice app, fac swipe pe display de sus in jos si apas pe aplicatia dorita.