CES 2016 – LG prezinta ecranul curbat cu diagonala de 18 inch

0

LG 30R ecran OLED curbatCES 2016 ne aduce de la LG un produs extrem de interesant, mai exact vorbim despre un ecran curbat cu diagonala de 18 inch pe care compania coreeana l-a creat intr-un asa mod incat el poate fi rulat exact precum un ziar.

LG investeste peste 8.7 miliarde de dolari in fabricile care produc ecrane OLED, in principal pentru a atrage viitoare contracte din partea Apple, insa in cadrul CES 2016 vedem o prima demonstratie a capacitatii LG de a inova, produsul fiind unul extrem de interesant.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai sus, acest ecran al celor de la LG este extrem de flexibil si poate fi indoit fara probleme chiar daca dimensiunile sale sunt mult mai mare decat a altor prototipuri similare lansate pe piata de catre alti producatori de ecrane.

Separat de acest ecran OLED curbat, cei de la LG pregatesc ecrane LCD curbate pentru masini, acestea urmand a avea diagonale de pana la 25 de inch, in timp ce ecrane de doar 10.3 inch pot fi implementate in masini si pot fi controlate chiar de persoane care poarta manusi.