Prima Pagina CES 2016 CES 2016 – Samsung lanseaza frigidere cu tablete incorporate

CES 2016 – Samsung lanseaza frigidere cu tablete incorporate

Samsung tableta frigiderCES 2016 incepe pentru Samsung cu prezentarea unui frigider, insa nu orice fel de frigider deoarece el are incorporata o imensa tableta pe una dintre usi, coreenii considerand acest lucru foarte util.

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata produsul celor de la Samsung, tableta avand dimensiuni foarte mari si probabil va oferi functii pentru controlarea modului de lucru al televizorului, insa si posibilitatea de conectare la retelele sociale, dar nu doar atat.

Cei de la Samsung sustin ca acest produs este un hub pentru familie, insa nu ofera detalii cu privire la adevarata sa functionalitate, insa cel mai probabil el nu va schimba viata multor persoane, desi ideea de a controla diverse functii ale unui frigider de pe un ecran tactil este interesanta.

Voi ce parere aveti despre noua utilitate gasita de catre Samsung pentru propriile tablete?

 • Viorel Predatorul

  Ideea nu este rea, avand in vedere iminenta sosirii retelelor 5G, sau altfel numita “the internet of things”. Frigiderul ar putea sa iti aduca aminte pe ecranul tabletei cand iti expira mancarea, sa iti sugereze cand sa cumperi mancare, etc. Electrocasnicele devin tot mai sofisticate, iar un instrument de comunicare cu omul nu strica. Acum, tehnologia permite…

 • Alex :D

  Da, ar fi o chestie mișto, dar ca sa-ți zică cand expira mâncarea, ar trebui ca fiecare produs ambalat pe care îl pui in frigider, sa-l înregistrezi in memoria frigiderului, probabil cu ajutorul uni scaner, ca nu cred ca are cineva chef sa stea de fiecare data sa pună manual data fabricări si data expirări.

 • Viorel Predatorul

  Tehnologia permite și așa ceva: bagi ambalajul și un microscaner îl scanează. Găsesc ei o modalitate, însă în pași mărunți.
  O altă funcționalitate ar fi ca pe tableta frigiderului să vezi care sunt ofertele la alimente la magazinele din apropiere. Posibilitãți există…

 • ScH

  Deja sunt scoase frigidere care iti spun dacă mai ai lapte sau nu in frigider si sunt in stare sa trimită comanda către producător si producatorul sa trimită laptele sau ce ai tu lipsa in frigider.
  Așteptam farfuria zburătoare sau furculița zburătoare.
  In curând tehnologia asta are sa ne umfle pana tasneste mâncare din noi.