Apple dezvaluie o noua bratara Apple Watch

Apple Watch milanese loopIn cursul acestei zile s-a descoperit ca Apple Watch urmeaza sa fie lansat in trei noi tari de pe glob, Cehia numarandu-se printre ele, iar in cadrul website-ului ceh al Apple si-a facut aparitia si o noua bratara pentru ceasul inteligent.

In imaginea din partea stanga puteti vedea bratara milaneza de culoare neagra pe care compania Apple o va pune in vanzare impreuna cu Apple Watch in momentul in care va lansa produsul in Cehia, ea nefiind deocamdata disponibila in vreo alta tara de pe glob.

Doar o versiune de 42mm a bratarii este listata momentan in website-ul celor de la Apple si ea se va potrivi pe modelele din otel inoxidabil ale smartwatch-ului, compania americana urmand probabil a oferi produsul si in alte tari de pe glob.

Bratari negre de acest gen similare celei milaneze sunt disponibile pentru achizitie de la terti producatori de ceva vreme, asa ca un produs oficial de la Apple nu va face altceva decat sa ofere mai multe optiuni pentru cei interesati sa cumpere ceasul inteligent.

Bratara a fost vizibila doar pentru o perioada scurta de timp in website-ul Apple, ea fiind recent scoasa pana in momentul lansarii oficiale a ceasului.