Super Hexagon este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Super HexagonApple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Super Hexagon este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple si vorbim despre un joc disponibil de foarte multa vreme in App Store, el fiind premiat in cursul anului 2012 de catre cei de la Apple pentru grafica si gameplay-ul oferit utilizatorilor.

Super Hexagon are o descriere extrem de mica in App Store si asta pentru ca gameplay-ul sau se rezuma la controlarea terminalelor in timp ce navigam printr-o serie de tuneluri si incercam sa nu ne izbim de peretii acestora in brustele schimbari de directie implementate de catre dezvoltatori.

Super Hexagon is a minimal action game by Terry Cavanagh, with music by Chipzel. Super Hexagon was a best of 2012 runner up for game of the year on the app store.

Super Hexagon are o functionalitate foarte simpla, dar si un fundal sonor care amplifica experienta de joc oferita utilizatorilor, iar acest lucru a genera zeci de milioane de descarcari de-a lungul anilor, asa ca Apple il promoveaza si ofera gratuit acum pentru utilizatori.

Super Hexagon este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.