iPhone a implinit 9 ani (Video)

Astazi se implinesc 9 ani din momentul primei prezentari a iPhone, Steve Jobs demonstrand pe 9 ianuarie 2007 smartphone-ul care avea sa schimbe lumea.

iPhone 2G 9 aniiPhone a implinit 9 ani, Steve Jobs prezentand lumii intregi prima versiune a smartphone-ului Apple pe data de 9 ianuarie 2007 in fata unei audiente de jurnalisti care vedea pentru prima oara terminalul ce avea sa schimbe din temelii lumea smartphone-urilor.

Desi atunci a fost luat in ras de catre foarte multe persoane si presedintii multor companii competitoare de pe planeta, iPhone-ul a reusit sa devina cel mai popular si bine vandut smartphone de pe glob, el generand sute de miliarde de dolari pentru compania Apple in toti acesti 9 ani.

iPhone-ul este motivul pentru care compania Apple este atat de populara in momentul de fata, el este motivul pentru care exista iPad sau Apple Watch, el este motorul care trage compania Apple an dupa an si dupa cum arata lucrurile, exista sanse mici ca lumea sa evite sa-l mai cumpere.

Mai jos aveti celebra prezentare facuta de catre Steve Jobs pentru iPhone in cadrul Macworld-ului la care cei din Cupertino au participat.

https://www.youtube.com/watch?v=-3gw1XddJuc