Apple Watch 2 va intra in productie de test

Apple Watch 2 va fi produs in cantitati limitate de catre Quanta, o productie de test urmand a fi initiata la sfarsitul lunii ianuarie, insa deocamdata nu se stie cate sute sau mii de unitati vor fi asamblate de catre partenerul Apple pentru testare in vederea lansarii oficiale.

apple watch 2 concept uratApple Watch 2 urmeaza sa intre in productie de test in cadrul fabricilor Quanta ale partenerului companiei Apple, primele unitati urmand a fi oferite inginerilor care vor testa produsul inaintea lansarii oficiale din aceasta primavara.

In apropierea sfarsitului acestei luni este programata initierea productiei de test a Apple Watch 2, iar daca totul se va desfasura conform planurilor Apple, atunci produsul ar trebui sa fie lansat pe piata in martie sau aprilie, perioada similara cu cea inregistrata anul trecut.

Apple pare sa fi testat o camera FaceTime pentru apeluri video in Apple Watch 2, insa nu se stie dac ea va fi sau nu inclusa in modelul final, cei din Cupertino urmand a adauga deasemenea noi senzori care sa extinda functionalitatile pentru fitness si monitorizare biometrica.

Avand in vedere ca o eventuala lansare ar putea avea loc in martie, nu este exclusi ca o productie de test sa fie initiata acum de catre compania Apple pentru a se vedea daca Quanta este capabila sa asambleze unitatile conform specificatiilor sale si la scara industriala.

Desi productia de test pentru Apple Watch 2 ar trebui sa inceapa in curand, deocamdata nu au aparut pe internet imagini cu ale sale componente sau cu eventuala carcasa, asa ca ramane de vazut daca vor fi schimbari de design pregatite de catre compania Apple.

3 COMENTARII