Prima Pagina Samsung Samsung va testa masini autonome

Samsung va testa masini autonome

Samsung va testa masini autonome intr-o pista de curse pe care o detine in Coreea de Sud, compania urmand a reamenaja locatia pentru a reproduce intr-o anumita masura conditiile de condus dintr-un oras, tehnologia urmand a fi vanduta catre producatori de automobile.

8

Samsung testare masini autonomeSamsung va testa masini autonome in Coreea de Sud, compania anuntandu-si luna trecuta planurile de a dezvolta tehnologii pentru automobile, primul pas urmand a fi facut in tara natala.

Conform unei publicatii locale, Samsung va transforma un vechi circuit de curse de masini intr-o zona in care va testa masini autonome, acolo urmand a fi facute diverse modificari care vor reproduce intr-o anumita masura conditiile de condus din orase.

Cei de la Samsung vor testa masini autonome pe acest circuit dupa investitiile facute in amenajarea locatiei, insa compania coreeana nu intentioneaza sa dezvolte masini autonome, ci sa creeze tehnologii pe care sa le vanda producatorilor de masini.

Un sistem care i-ar permite unei masini sa beneficieze de ghidaj automat nu este singura tehnologie la care Samsung va lucra, reprezentantii companiei afirmand ca diverse alte proiecte ar urma sa fie initiate in perioada urmatoare in interiorul Samsung.

The Gyeonggi government and Samsung Electronics said the company will remodel Speedway to make it a testing ground for autonomous vehicles. Crossings and various kinds of actual road conditions will be built in order to test safety and reliability of self-driven cars.

Din moment ce diverse companii IT fie dezvolta masini fie dezvolta sisteme de conducere autonoma, era clar ca Samsung va participa la acest trend, mai ales ca diviziile sale produc o multitudine de componente pentru diverse produse, unele chiar si pentru automobile.