Apple dezvolta o bratara care se transforma in carcasa

Apple s-a gandit ca Apple Watch ar putea beneficia de o tehnologie care ar permite transformarea bratarii intr-o carcasa care l-ar proteja de accidente si ar permite atasarea de un Mac.

Apple bratara carcasa Apple WatchApple dezvolta o bratara pentru Apple Watch care se poate transforma intr-o carcasa, compania americana pregatind un produs destul de interesant pentru cei care sunt fani ai ceasului inteligent vandut inca de anul trecut pe piata.

Bratara prezentata de catre compania Apple in acest brevet de inventie este o variatie a bratarii milaneze, aceasta putand fi transformata intr-o carcasa de protectie care tine ceasul in siguranta in timpul calatoriilor, ferindu-l de eventuale accidente.

Pentru a-si putea modifica forma si a deveni o carcasa de protectie, bratara permite rearanjarea orientarii magnetilor, separat de carcasa ea putand fi transformata si intr-un stand care permite plasarea usoara a ceasului pe o masa langa pat sau pe birou.

Partea interesanta este ca multumita magnetilor atasati, aceasta bratara ar putea fi lipita de un alt dispozitiv metalic, astfel ca un utilizator poate lasa ceasul pe un frigider sau chiar pe carcasa unui mac, el ramanand fixat pana in momentul desprinderii.

Apple bratara carcasa Apple Watch 1

Avand in vedere ca Mac-urile au carcase de aluminiu, in acest brevet de inventie, Apple ar putea sugera pentru prima oara faptul ca ar fi dispusa sa implementeze magneti in carcasele acestor produse pentru a facilita o asemenea functionalitate pentru Apple Watch.

Desigur ca deocamdata totul este un simplu brevet de inventie inregistrat companiei Apple si nimeni nu stie ce sanse are el de a fi transformat in realitate, dar sunt curios sa aflu parerea voastra in legatura cu functionalitatea propusa de catre el.