Samsung Galaxy S7 vine cu Vivid Photo imitand Live Photos

Daca iPhone 6S are Live PhotosSamsung Galaxy S7 va avea o functie numita Vivid Photo, sau Timeless Photo, compania Samsung preluand partial ideea celor de la Apple si implementand-o in propriul terminal care va fi lansat in primavara.

Vivid Photo, sau Timeless Photo, ar urma sa functioneze intr-un mod similar cu cel oferit de catre Live Photos, doar ca nu va inregistra sunete, insa noul sistem ar putea fi indisponibil pentru Samsung Galaxy S7 deoarece inginerii celor de la Samsung nu ar putea finaliza dezvoltarea sa inainte de prezentarea produsului.

Vivid Photo, sau Timeless Photo, vor fi practic GIF-uri pe care utilizatorii Samsung Galaxy S7 le vor partaja pe Facebook si diverse alte website-uri despre planeta, insa foarte multe aplicatii pot sa faca exact acelasi lucru in momentul de fata, ele fiind disponibile si in App Store si in Google Play.

Singurul beneficiu pe care Vivid Photo din Samsung Galaxy S7 l-ar putea avea fata de Live Photos are legatura cu posibilitatea de a vedea pozele pe orice fel de platforme, lucru pe care compania Apple nu il ofera din simplul fapt ca ii plate sa aiba exclusivitate si sa limiteze utilizatorii.

Cei de la Facebook ar fi discutat deja cu Samsung despre oferirea Timeless Photo sau Vivid Photo pentru Samsung Galaxy S7, asa ca daca functia va fi gata, ea va fi prezentata si cu posibilitatea de partajare pe cea mai mare retea de socializare de pe planeta.