Instaleaza iOS 9.3 public beta 1

IOS 9.3 public beta 1 instalareiOS 9.3 public beta 1 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, build-ul fiind pus la dispozitia tuturor utilizatorilor obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch-uri care doresc sa testeze o versiune beta a sistemului de operare.

Compania Apple nu mai restrictioneaza accesul la versiunile beta a iOS, astfel ca puteti instala iOS 9.3 public beta 1 si puteti beneficia de toate noutatile pe care le aduce iOS 9.3 beta 1 pentru noi, Apple modificand pachetul de instalare pentru a corecta un bug ce bloca procesul la jumatate.

Dupa instalarea iOS 9.3 public beta 1 veti vedea o serie de functii noi in aplicatia Configurari, Settings, in principal sistemul Night Shift, posibilitatea de a seta parole pentru Notite si alte cateva imbunatatiri pe care compania Apple pe ofera pentru noi.

Instalarea iOS 9.3 public beta 1 poate fi facuta de catre oricine deoarece Apple a deschis programul beta de testare publica pentru toti posesorii de iPhone, iPad sau iPod Touch-uri, astfel ca nu exista limitari pentru utilizatori din vreun punct de vedere, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

Inainte de a incepe iOS 9.3 public beta 1 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.3 public beta 1 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

Daca aveti alte probleme si intrebari, le astept in comentarii.