Broadway va fi gazda unui musical despre Steve Jobs si Bill Gates

Broadway va fi gazda unui musical care ii va avea in centrul pe Steve Jobs si Bill Gates, piesa de teatru urmand a avea premiera in cateva luni si probabil va fi in centrul atentiei unui numar foarte mare de oameni care i-au admirat si ii admira pe cei doi fosti presedinti de companii.

Steve Jobs si Bill Gates au fost acum cativa ani reprezentanti intr-un film de lung metraj in care doi actori cunoscuti la acea vreme au i-au interpretat intr-un scenariu ce detalia modul in care ei au creat si organizat companiile Apple si Microsoft, insa musicalul va fi mult mai scurt.

Nerds este denumirea musical-ului care va debuta pe Broadway si partea interesanta este ca el va avea o aplicatie dedicata care va potenta experienta traita de catre spectatori, organizatorii urmand a monta si echipamente holografice pentru intregul spectacol.

Scenariul musicalului Nerds este descris drept o poveste despre ascensiunea tehnologiei care sta la baza calculatoarelor noastre si oamenii care au facut totul posibil, intregul spectacol fiind gandit intr-un asa mod incat sa combine tehnologia in reprezentatie.

The production follows the founding fathers of personal computing as they transform from nerds to billionaires.

Separat de holograme, piesa va avea o aplicatie care-i va permite publicului sa aleaga inclusiv finalul pe care ea il va avea, asa ca vorbim despre ceva ce nu a mai fost inca realizat in SUA, ceva demn de doi oameni care au schimbat lumea in care traim.

Deocamdata nu se stie ce actori vor participa la acest musical, insa el ar trebui sa aiba premiera pe data de 21 aprilie la teatrul Longacre.