Cum afisezi notificarile permanent in LockScreen

iOS 9 LockScreenForeverNotification este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar cu ajutorul sau putem modifica functionalitatea iOS-ului pentru a afisa notificarile aplicatiilor permanent in LockScreen.

Practic, dupa instalarea ForeverNotification un utilizator va fi obligat sa inchida manual orice fel de notificari care ii sunt afisate in LockScreen-ul iOS 9, deci veti aduna cat de multe poate afisa sistemul de operare si va trebui sa le inchideti manual pe toate sau sa deschideti aplicatiile care le au stocate.

Keep notifications on your LockScreen until you dismiss them! As a iPhone 6s User Touch ID is a bit to fast and I really like to read my notifications on the lockscreen, if this is you, then this tweak is perfect for you ! Notifications must be dismissed manually.

ForeverNotification este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

7 COMENTARII

  1. Salut zaone, poti te rog cand mai scrii astfel de stiri sa pui [Tweak] in denumire, astfel incat cei care nu sunt interesati de jailbreak sa nu mai da click aiurea. Multumesc

  2. Il sustin pe Gabriel. Nu toti vrem jail. Singurul motiv pentru care as face jail ar fi MovieBox, pica cu certificate de pe vshare si e destul de frustrant ca nu mai sti unde ai ramas.