Downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2

Downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2 este posibil pentru toti utilizatorii care au instalat iOS 9.3 beta 1 sau iOS 9.3 public beta 1, compania Apple oferind posibilitatea de a reveni la iOS 9.2 fara probleme.

Procedura de downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2 este posibila pentru o perioada nedeterminata de timp deoarece Apple nu are motive sa impuna vreo restrictie pentru revenirea la versiunea publica a iOS 9, insa dupa ce iOS 9.2.1 va fi lansat oficial, va exista o eprioada scurta de timp in care veti mai putea instala iOS 9.2.

Inainte de a incepe procedura de downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2 trebuie sa stiti ca daca ati facut un backup cu iTunes si iCloud in iOS 9.3, nu veti putea folosi acel backup deoarece acest lucru nu este permis de catre compania Apple de ani buni de zile.

Inainte de downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2 va recomand sa faceti un backup la iPhone, iPad si iPod Touch-urilor voastre folosind iCloud sau iTunes, astfel ca datele vor fi protejate, asta in conditiia in care veti dori sa reveniti la o versiune superioara a iOS 9.3 in viitor.

Pentru a face downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2 trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Descarcati iOS 9.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

Dupa urmarea acestei proceduri de downgrade iOS 9.3 beta 1/public beta 1 la iOS 9.2veti avea cea din urma versiune a sistemului de operare instalata in terminalele voastre.

Daca aveti iPhone 5, iPhone 4S, iPad 2 sau iPad 3 puteti face downgrade iOS 9.x la iOS 8.4.1.

5 COMENTARII

  1. Am iPhone 6s si am facut upgrade de la 9.2 la 9.3 beta 1 si am cam regretat… bateria se consuma mult mai repede, Touch ID-ul (o functie vitala pt mine) nu mai functioneaza la fel de repede si asa am ajuns la topicul asta ? . Desi am gasit pe un alt site o metoda mai usoara de downgrade ? :
    1. Inchizi telefonul;
    2. Tine apasat butonul Home;
    3. Conecteaza cablul la PC-iPhone;
    4. Cand apare iTunes, selectezi Update & Restore ? .

    Si asa am revenit la iOS 9.2.1 si voi face upgrade la beta doar la versiunile importante (de curiozitate) precum iOS 10 ? .