Unele Apple TV 4 pornesc din senin, deschid TV-urile singure

Apple TV 4 cumpara romaniaUnele Apple TV 4 comercializate de catre compania Apple au anumite probleme de functionare care ar putea speria serios anumite persoane si asta in ciuda faptului ca pana acum produsele din aceasta serie n-au generat asemenea incidente.

Mai exact, unii posesori de Apple TV 4 sustin ca produsul celor de la Apple porneste din senin la o anumita perioada dupa inchidere, dar si ca el porneste televizorul conectat fara ca detinatorul sau sa foloseasca telecomanda pentru a deschide televizorul in ideea de a folosi Apple TV-ul.

Doar televizoarele care au suport pentru HDMI-CEC se deschid singure impreuna cu Apple TV 4, deci cei care au alte tipuri de televizoare nu vor fi afectati de aceasta problema, Apple TV-urile pornind singure la o perioada nedefinita de timp dupa inchidere.

Desi multe persoane se plang de aceasta problema a Apple TV 4, deocamdata compania Apple nu a oferit vreo solutie pentru a o rezolva, unii utilizatori sustinand ca la baza intregii probleme sta de fapt o conexiune Bluetooth sau sistemul AirPlay, insa toate sunt doar presupuneri.

Unele persoane au reusit sa rezolve problema pornirii din senin a Apple TV 4 prin inchidere completa a aplicatiilor deschise inainte de a inchide produsul, sau de a il reponi si inchide din nou dupa inchiderea initiala, asa ca puteti incerca oricare solutie daca aveti probleme.

Exista posibilitatea ca cea mai recenta versiune beta a tvOS sa rezolve aceasta problema, asa ca daca o intampinati, puteti instala actualizarea.