Poza publicata pe Facebook care l-a bagat pe un barbat in inchisoare pentru 15 ani

Facebook loialitate utilizatoriDaca inca nu v-ati lamurit ca tot ceea ce este publicat pe Facebook face parte din domeniul public si va ramane acolo pentru totdeauna, ei bine poate povestea de mai jos va va lamuri in legatura cu oportunitatea publicarii anumitor informatii pe Facebook.

Vorbim despre un barbat din SUA care a fost condamnat la 15 ani de inchisoare din cauza unei poze publicate pe Facebook in cursul anului 2013, ea fiind vizibila mai jos, barbatul aparand impreuna cu un pistol pe care nu avea dreptul legal sa il detina in respectivul moment.

Allah Farrad este numele barbatului despre care vorbim acum, el fiind un recidivist care in 2000 a fost condamnat pentru posesie de arme si droguri, in urma eliberarii fiindu-i interzis sa mai detina o arma de foc, insa asta desigur ca nu l-a impiedicat sa se pozeze cu una.

Putina lume ar fi stiut despre indiscretia sa, insa el a hotarat ca trebuie sa se laude pe Facebook cu faptul ca are un pistol, lucru care nu a fost pe placul celor de la FBI care il supravegheau in acel moment si au descoperit poza incriminatoare chiar pe contul sau Facebook.

Trimis in judecata si pentru aceasta infractiune, barbatul a fost condamnat de catre un judecator la o pedeapsa de inchisoare de 10 ani de zile la care a fost adaugat un spor de 5 ani pentru ca vorbim despre un recidivist, deci Allah Farrad va sta 15 ani in inchisoare din cauza acestei poze publicate pe Facebook.

In situatii mult mai periculoase, unii angajati au fost concediati de la slujba din cauza unor poze publicate pe Facebook, in timp ce altora li s-a refuzat angajarea, diversi alti infractori fiind prinsi de politie multumita website-ului retelei de socializare, asa ca ganditi-va bine tot ce publicati acolo.

16 COMENTARII

  1. Cam greu sa dovedesti ca pistolul din poza e real, chiar daca avea antecedente pe treaba asta.
    Daca eu am antecedente cu droguri si pun pe facebook o poza cu masa plina de faina ma condamna 15 ani ?
    Hah ….

  2. Măcar la privacy putea sa pună sa vadă doar prietenii,care prieteni sigur nu erau si cei de la FBI:-)) Da nu,el e Batman,pune public. Allahu akbar,adică Allah e mare…prost. :-))

  3. Da ceva limbaj mai “intelectual” nu simți nevoia să porti pe acest blog tehnologic?
    Chiar nu realizezi ca orice comment de-al tau are în spate un ip,un mac sau un identificator?

  4. @amfetamin nu conteaza ca modifici tu setarile la privacy sa nu fie publice. Agentiile guvernamentale pot vedea tot ce faci pe facebook indiferent de gradul privacy ce il ai setat. Odata ce esti urmarit….. Nu faci asa ceva. Auci vorbim despre prostie pura din partea individului

  5. Amfetamin, și eu aveam o părere bună despre tine 🙁
    Dovada e la articolul “Samsung Galaxy S7 vine cu Vivid Photo imitand Live Photos”, un comentariu scris cu câteva zile în urmă.
    Ok…