Jocurile pentru iPhone si iPad cu povesti pline de mister

jocuri iphone ipad misterDaca sunteti in cautarea unor jocuri pentru iPhone si iPad care sa va plimbe prin cele mai misterioase lumi virtuale create de catre dezvoltatori, ei bine compania Apple a creat o noua sectiune special pentru a va ajuta in cautarile voastre.

10 Most Mysterious Games este denumirea acestei sectiuni create de catre compania Apple si vorbim despre una in care sunt prezentate 10 jocuri ale App Store care au povesti complexe si pline de mister menite sa ne tina cu sufletul la gura.

Vorbim despre jocuri care s-au dovedit a fi populare in App Store, precum The Room, Limbo sau Dark Echo, fiecare dintre ele avand un gameplay extrem de antrenant, insa uneori chiar si infricosator, asa ca alegeti-va foarte bine jocurile pe care doriti sa le incercati.

De cateva luni compaina Apple isi pune angajatii sa aleaga manual toate jocurile care sunt afisate in sectiuni de acest gen, asa ca teoretic doar cele mai bune titluri vor fi promovate pentru noi, deci indiferent ce alegere faceti, ea ar trebui sa fie una foarte buna.

Sectiunea 10 Most Mysterious Games poate fi accesata urmand acest link.