Prima Pagina Noutati Cele mai populare mituri despre smartphone-uri

Cele mai populare mituri despre smartphone-uri

 Cu siguranta fiecare dintre noi are in jurul lui cate un ” smartphone expert “, omul acela care te asigura ca stie tot, despre orice, de la mituri despre smartphone-uri, la teste si cercetari. Realitatea este ca, cine spune ca le stie pe toate, de fapt nu stie nimic.

In mod cert vi s-a spus si voua, in mod direct, sau citind de pe internet cum ca, cu cat camera unui smartphone are mai multi megapixeli, cu atat mai bine. Gresit! Numarul megapixelilor nu are neaparat legatura cu calitatea pozei ci, mai degraba, cu marimea fotografiei obtinute.

Cati dintre noi nu stiau, si stiu inca, ca daca iti lasi telefonul la incarcat peste noapte, bateria se va strica!? Toti am auzit-o. Ei bine, ni se spune nu avem de ce sa iti faci griji intrucat, cum bine stim, smartphone-urile au baterie cu Litiu-ion si se opresc din incarcare atunci cand bateria este incarcata complet. Personal, n-as generaliza!

La fel cred si ca ati auzit ca ecranul telefonului trebuie sa aiba o rezolutie cat mai inalta. Unii pecialisti sustin ca ochiul uman nu percepe mai mult de 300 de pixeli/ 700 de centimetri. Asadar,conform lor, rezolutiile ce depasesc acest raport nu ne-ar ajuta cu nimic . Nici despre asta nu stiu ce zic si n-as putea fi chiar de acord.

Voi ce alte mituri stiti? 

 • Tudor

  1) cu cît e mai mai mare cu atît e greu de folosit in buzunar sau al tine în mînă
  mai multe cazuri se întîmpla sa scapi telefonul

 • alexandru20

  Ca daca faci jailbreak se strica iphone-ul:))

 • Matei Iulian

  Daca il tii mult in buzunarul de la pantaloni cat mai aproape de ouțe iti afecteaza calitatea spermei (de retinut daca vrei urmasi) 😀

 • Gyu

  Am auzit ca ios poate lua virusi trimisi doar de la apple pentru a te spiona daca asta se vrea

 • bacelliviu

  Tin telefonul in buzunar de cand ma stiu . Am o fetita si mi-a iesit din prima :-), telefonul cu ecran de 4inch lam scapat de mult mai multe ori decat cel de 5,5inch . Un lucru mega bun la iphone care doar xiaomi il mai mare e ca daca il strici din jailbreak (ceea ce am facut de ‘n’ ori) poti face restore si ai iar telefon , la xiaomi e la fel am unul de ma joc cu el , il pui in fastboot mode daca faci root si pui rom-uri varza si softul de pe calculator detecteaza si pune ultima versiune stabila de miui si cam atat

 • Adrian

  In legătură cu rezoluția ecranului percepția e TOTAL GREȘITĂ!!! iPhone 6s este primul meu iPhone si am rămas total GEZAMAGIT cu privire la rezoluția ecranului! Este o rezoluție de 2 lei!! Eu personal reușesc sa văd cu ușurintă pixelii de la sistată de 15 cm!! Ceea ce la samsung galaxy s6 nu vei intâlni! In rest nu am cre reproșa…poate bateria..dar aceasta din urma nu m-a deranjează atât de tare pe cât m-a deranjează rezoluția din 2011 a noului iPhone 6s a companiei de top, Apple!

 • :))) unde ai citit asta ?

 • amfetamin

  Si totuși l-ai cumpărat in defavoarea lui S6,tu nu știai de “rezoluția de 2 lei”,bănuiesc ca nu ai văzut un iPhone 6/6S in viața ta pana sa-ți iei un 6S? Nici nu te-ai interesat de rezoluția ecranului,l-ai cumpărat cu ochii închiși?Că asta înseamnă sa fi dezamăgit,te aștepți la ceva si nu primesti acel ceva. Hai mă leși?

 • Olimpiu

  Cu bateria cred ca totusi nu e chiar mit. Opreste incarcarea, se descarca putin iar porneste s.a.m.d. Eu nu fac asta, indiferent de asigurarile lor.

 • razvan

  ” ie cam grele romana asta ” asa-i Adrian?

 • rethy

  Oamenii care folosesc majuscule in scrierea curenta, ridica tonul atunci cand vorbesc… Ambele situatii denota, in general, lipsa de argument.