Liniile de asamblare ale iPhone devin atractii turistice

Foxconn este o companie cu o reputatie foarte proasta deoarece in nenumarate randuri ea a fost acuzata ca ofera conditii de munca precare pentru angajatii sai, taiwanezii care detin compania gandindu-se sa schimbe modul in care este vazuta compania lor.

In aceasta idee, Foxconn a decis sa transforme unele linii de productie pentru terminale mobile si produse electronice in atractii turistice, persoanele interesate putandu-le vizita pentru a vedea cum lucreaza angajatii in aceste linii de productie construite in fabricile din China.

In aceste centre turistice utilizatorii nu doar ca vor putea vedea conditiile in care se munceste in aceste fabrici, ci vor putea sa si experimenteze modul in care sunt asamblate anumite produse intr-o asemenea linie de productie, asa ca vorbim despre o experienta destul de interesanta.

De la televizoare si pana la tablete, vizitatorii fabricilor Foxconn vor putea vedea modul in care sunt asamblate o varietate de produse care pleaca din fabricile din China catre restul lumii, insa desigur ca angajatii reali lucreaza in cu totul alte conditii in viata de zi cu zi.

The Foxconn Group’s Foxconn Interconnect Technology (FIT) is planning to transfer its consumer electronics manufacturing base in Jiangsu, China into a technology tourism factory. The factory will allow visitors to experience IT product manufacturing. The factory will have two parts, the front part will be an experience center where visitors can try out the latest products such as LCD TV, electronics whiteboard, smartphone and tablet applications.

Poate Foxconn sa schimbe perceptia publica privind modul in care isi trateaza angajatii cu centre turistice de acest gen ? Sanse sunt foarte mici, insa macar cei de la Foxconn incearca sa arate lumii intregi ca sunt interesati de imagina pe care o au pe intregul glob.