Apple este frustrata ca nu poate lansa un serviciu de streaming TV

Apple se chinuie de cateva luni sa creeze un serviciu de streaming TV care are la baza abonamente ce le permit posesorilor de Apple TV-uri sa urmareasca posturi TV folosind o conexiune de internet si produsul Apple.

Ieri presedintele ESPN, John Skipper, a afirmat intr-un interviu ca Apple este frustrata din cauza faptului ca nu poate convinge marile trusturi media sa ii permita sa creeze serviciul sau de streaming audio, asta in ciuda faptului ca exista negocieri intense de luni de zile.

Desi Apple este frustrata din cauza faptului ca nu poate incheia intelegeri cu trusturile media, presedintele ESPN sustine ca inca exista negocieri cu Apple intr-o incercare de a stabili un contract cu termeni care sunt mutual avantajosi pentru Apple si viitorii parteneri.

Desi Apple si ESPN nu au incheiat deocamdata o intelegere, presedintele postului de televiziune sustine ca sistemul de operare al Apple TV este grozav si ca exista potential de a vinde abonamente acolo, acesta fiind si principalul motiv pentru care discutiile continua.

They are creating a significantly advantageous operating system and a great television experience and that television experience is fabulous for sports. We are big proponents of believing it would be a fabulous place to sell some subscriptions. We have ongoing conversations. They have been frustrated by their ability to construct something which works for them with programmers. We continue to try to work with them.

Ceea ce spune acum presedintele ESPN a spus si presedintele CBS acum cateva luni, atunci acesta afirmand ca Apple ar fi luat o pauza de la negocieri pentru a isi regandi strategia in a convinge trusturile media sa-i permita sa lanseze abonamente TV online de maxim 40 de dolari.

Apple se chinuie inca din anul 2009 sa creeze un asemenea tip de abonament TV online, insa pana acum nu a avut succes in a isi indeplini planurile din cauza incapatanarii trusturilor media, insa Apple ne-a demonstrat de atatea ori ca perseverenta sa da rezultate.