iOS 9.2.1 este mai rapid decat iOS 9.2 (Video)

iOS 9.2.1 mai rapid iOS 9.2iOS 9.2.1 este mai rapid decat iOS 9.2, compania Apple reusind sa imbunatateasca performantele iPhone, iPad si iPod Touch-urilor sale prin aceasta actualizare, lucru care cu siguranta va bucura foarte multa lume.

Terminalele care beneficiaza cel mai mult de aceasta imbunatatire sunt terminalele vechi, adica iPhone 4S, iPad 2 si cele lansate imediat dupa ele, in cazul lor cresterea performantelor fiind foarte usor sesizabila, lucru pe care vi l-am mentionat cand v-am spus ca iOS 9.2.1 face iPhone 4S mai rapid.

In cazul terminalelor mai noi precum iPhone 6 sau iPhone 5S, diferenta in performante intre iOS 9.2.1 si iOS 9.2 nu este chiar atat de mare, asa ca daca aveti unul dintre aceste dispozitive nu ar trebui sa va asteptait la o schimbare majora deoarece nu veti avea parte de ea.

In general compania Apple reuseste sa imbunatateasca performantele noilor versiuni majore ale iOS la cateva luni dupa lansarea initiala, asa ca era de asteptat ca iOS 9 sa mearga mai bine pe terminalele vechi in acest an, iar performantele s-ar putea imbunatati in viitor pentru noi.

Voi ce experienta ati avut cu iOS 9.2.1 fata de iOS 9.2 ?