Ce aduce nou iOS 9.2.1 ?

noutatile iOS 9.2.1Stiu ca multi dintre voi sunteti foarte curiosi sa aflati care sunt noutatile iOS 9.2.1, iar in acest articol voi vorbi despre ceea ce ofera nou compania Apple prin actualizarea ce a fost pusa la dispozitia tuturor posesorilor de iPhone, iPad si iPod Touch-uri incepand din cursul serii trecute.

Noutatile iOS 9.2.1 au fost mentionate de catre compania Apple intr-o foarte scurta lista de schimbari care vorbeste despre imbunatatirea performantelor, rezolvarea unor buguri si a unei probleme destul de complicate a Mobile Device Management care a dat multe batai de cap companiilor.

Nimic nou sub soare

Imaginea de mai sus nu este pusa la intamplare acolo deoarece noutatile iOS 9.2.1 se rezuma la tot ceea ce a scris compania Apple in lista sa de schimbari, adica diverse nimicuri care nu ofera vreo schimbare vizuala pentru utilizatorii de iDevice-uri.

De altfel, era de asteptat ca noutatile iOS 9.2.1 sa nu fie disponibile in numar foarte mare pentru ca vorbim despre un update intermediar care este oferit in principal pentru a rezolva acea problema a software-ului Mobile Device Management.

iPhone 4S prinde viata

Desi marea majoritate a utilizatorilor de iDevice-uri nu vor simti vreo diferenta adusa de noutatile iOS 9.2.1, iPhone 4S este mai rapid in iOS 9.2.1 fata de iOS 9.2 sau orice alta versiune anterioara a sistemului de operare iOS 9 oferita de catre compania Apple pana acum.

Nu stiu cati dintre posesorii de iPhone 4S, iPad 2, iPhone 5, iPad Mini, etc, sa gaseasca printre noutatile iOS 9.2.1 si o imbunatatire serioasa a performantelor terminalelor lor, insa iata ca Apple ne face un cadou de Craciun intarziat care sigur va bucura multa lume.

Acestea fiind spuse, chiar daca noutatile iOS 9.2.1 sunt putine si nesemnificative pentru majoritatea dintre noi, Apple a reusit totusi sa faca unii utilizatori fericiti si adevaratele schimbari sunt pregatite pentru iOS 9.3 care va fi lansat cel mai probabil in martie.

18 COMENTARII

  1. Apple a inceput sa faca prostii.cum apare update cum da rateuri telefonul.low batrery la 25%.naspa .te obliga sa faci update

  2. Inca am 8.4.1 pe iPhone 4s. Nu am avut incredere sa fac update văzând ca alte device-uri mai mai noi întâmpina probleme. Oare se merita sa fac update la 9.2.1?

  3. Am Ip 5 32Gb cu 8.4.1. Se merita sa fac up la 9.2.1? Am vazut ca merge bine dar nu stiu cum rulează jocurile gen vainglory cu high graphics?

  4. Vroiam sa intreb ceva . Mie mi se dezactiveaza wirelesul cand sta tel blocat . Dupa cateva minute fara folosire nu mai e activ ,dupa ce il debochez in o secunda isi revine . Am iphone 6 plus . Asa e si la voi?

  5. E un lucru mega bun . Tin minte de pe ios 6 de 3g unrestrictor si tweekuri ce dezactivau datele la blocarea telefonului si ui asa .oricum bravo pentru ei pentru treaba asta