Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 fara port audio confirmat de iOS 9.3

iPhone 7 fara port audio confirmat de iOS 9.3

iPhone 7 ios 9.3iPhone 7 fara port audio a fost confirmat de iOS 9.3, noua versiune a sistemului de operare avand in codul sau sursa mentiuni in legatura cu faptul ca viitorul smartphone al companiei Apple urmeaza sa fie oferit fara aceasta functionalitate existenta de ani de zile in atatea terminale mobile si nu numai.

Informatia vine de la un dezvoltator de tweak-uri pentru Cydia, acesta analizand codul sursa al iOS 9.3 beta 1 si confirmand zilele trecute ca Apple testeaza Li-Fi in iPhone 7, deci este clar ca Apple testeaza multe prototipuri ale viitorului sau terminal mobil.

Stim ca Apple testeaza cel putin un model al iPhone 7 fara port audio multumita varietatii de zvonuri care au aparut in ultimele saptamani, insa acest lucru este normal si probabil o versiune a iPhone 7 cu port audio este deasemenea testata de catre Apple.

Avand in vedere ca exista prototipuri ale iPhone 7 care nu au port audio, este deasemenea normal ca iOS 9.3 sa fie gandit pentru a putea rula pe aceste terminale fara a oferi o functionalitate ce nu mai exista, iar noi acum aflam ceea ce face Apple in laboratoarele sale.

iPhone 7 fara port audio iOS 9.3

In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata intrarea din codul sursa al iOS 9.3 care indica faptul ca Apple are intr-adevar in testare un iPhone 7 fara port audio, acum ramane doar de vazut daca dispozitivul va trece mai departe de acest stadiu sau nu va fi lansat asa.

Apple poate testa o varietate de prototipuri ale iPhone 7 cu foarte multe schimbari, insa doar o singura versiune ajunge pe piata si in general cea care are cele mai stabile functii noi este aleasa, asa ca ramane de vazut daca iPhone 7 va veni sau nu fara un port audio.

 • Srb Srb

  cam ciudat in ianuarie sa testeze 9.3 cu prototip i7 fara jack in loc sa testeze maxim iOS 10 doar daca apple nu face intentionat acest lucru

 • Andrei Toma

  Mai degrabă ar opptimiza ios-ul pentru că este praf ..

 • razvan

  Incepe ios sa ajunga ca android din cate se vede

 • Mihai Roșian

  prin 2006 aveam un Sony Ericsson care avea port special pentru handsfree. ca sa pui o pereche de casti de Doamne-ajuta, aveai nevoie de un tweak electronic. come on, ne intoarcem in timp?

 • alex alexandru

  Doamne oameni…
  Evoluam
  Începem cu casti wireless
  Apoi cu încărcare a telefonului
  Dacă Apple va lansa un asa iPhone sa vedeți cum samsung si aproape restul fac la fel si oameni o sa se obișnuiască

 • Sym

  Alex, Samsung nu o sa faca ‘la fel’ pentru ca deja face ‘la fel’. Am o vechitura de Note 3 pe care ascult uneori muzica la o casca conectata la portul USB. Wireless iti dai seama ca nici nu se discuta…

 • Viorel Predatorul

  Doamne ajută! Ce îmbunătățiri ai văzut la iOS?

 • Mai este mult de lucrat la iOS ca să ajungă la performanțele Android.

 • Pingback: Cat timp pierzi desfacand cablurile incurcate ale castilor | iDevice.ro()

 • Pingback: iPhone 7 concept fara port audio (Video) | iDevice.ro()