Prima imagine cu iPhone 5se

Prima imagine cu iPhone 5se a fost publicata in cursul acestei zile pe internet, ea fiind oferita in ideea de a demonstra faptul ca Apple se pregateste intr-adevar sa aduca pe piata acest dispozitiv despre care am aflat primele informatii zilele trecute.

Prima imagine cu iPhone 5se ne arata terminalul intr-o comparatie cu iPhone 5, asta pentru a da credibilitate faptului ca nu vorbim despre un iPhone 6S filmat de la distanta pentru a genera impresia ca ecranul sau are diagonala de 4 inch.

Dupa cum puteti vedea si din aceasta prima imagine cu iPhone 5se, dispozitivul are un design extrem de similar cu cel al iPhone 6 sau iPhone 6S, ecranul curbat spre marginile exterioare fiind una dintre noutatile importante pe care compania Apple urmeaza sa ni le ofere.

Aceasta imagine cu iPhone 5se a fost obtinuta direct din Vietnam, una dintre locatiile in care se testeaza noi produse ale Apple si din care vin in mod regulat clipuri video cu produse noi inainte ca ele sa fie lansate, sursa avand credibilitate in baza leak-urilor anterioare.

Din pacate prima imagine cu iPhone 5se nu este insotita si de informatii noi privind componentele pe care compania Apple ar urma sa le implementeze, insa v-am spus zilele trecute ce surprize pregateste Apple pentru iPhone 5se pentru lansarea din martie.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre prima imagine cu iPhone 5se ?