iPhone 5se si iPad Air 3 nu vor creste vanzarile Apple

bani AppleiPhone 5se si iPad Air 3 vor fi lansate in cursul acestei primaveri de catre compania Apple, insa analistii americani nu sunt chiar atat de entuziasmati de noile produse pregatite de catre cei din Cupertino pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Vorbind despre iPhone 5se un cunoscut analist asiatic, de la care am aflat multe informatii valide despre produse Apple nelansate, a afirmat ca noul smartphone nu va creste substantial vanzarile Apple pentru ca nu vine cu absolut nimic nou pentru utilizatori.

Conform lui, iPhone 5se este doar o ciorba reincalzita care nu poate creste substantial vanzarile de smartphone-uri Apple si acest lucru este perfect adevarat deoarece terminalul este produs cu componente folosite deja in iPhone-uri vandute in lumea larga.

Nici iPad Air 3 nu este vazuta ca o tableta capabila sa aduca ceva bun pentru compania Apple in ceea ce priveste vanzarile, asa ca practic iPhone 7 ar fi singurul terminal mobil care ar putea genera o crestere de vanzari pentru compania Apple anul acesta.

We revise down 2016F shipments of new 4-inch iPhone, as little new to offer. While the new 4-inch iPhone has been enjoying the media spotlight, we don’t regard the product as innovative, either in terms of form factor (similar to iPhone 5s, though distinguished by an upgraded panel cover glass from 2D to 2.5D) or hardware specs (with 6s as a benchmark, though a 12MP camera is higher spec than our expectation of 8MP). Moreover, considering the replacement impact on price cuts for iPhone 5s, we lower 2016F shipments of the new 4-inch model from 18-20mn units to 10-12mn units.

Desi terminalele mobile nu sunt vanzute ca motoare de crestere pentru Apple, analistul sustine ca noile modele ale MacBook ce vor fi lansate la jumatatea anului ar trebui sa aduca o crestere in vanzari petnru cei din Cupertino, insa ea nu va fi semnificativa.

Practic analistii nu sunt de parere ca produsele anuntate pana acum ca fiind pregatite pentru lansare ar urma sa ajute in vreun fel compania Apple si realitatea este ca ele nu sunt chiar atat de tractive.

We see MacBook as a stronger candidate for becoming a theme given solid growth in the business segment, as well as a potential upgrade to hit the market in 1H16.