Prima Pagina internet Vodafone are cele mai bune serviciide internet si telefonie mobila

Vodafone are cele mai bune serviciide internet si telefonie mobila

Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila din Romania, sau cel putin asta spune operatorul de telefonie mobila in baza unei certificari facute de catre P3 Communications prin analizarea tuturor retelelor de telefonie mobila din tara noastra.

Conform unui comunicat de presa trimis astazi, Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila din Romania pentru al doilea an consecutiv, ba mai mult decat atat, are cele mai bune servicii de internet dintre toti operatorii testati de catre P3 Communications.

Conform certificarii, Vodafone Romania a obtinut un scor total de 899 de puncte din 1000 posibile, punctajul pentru telefonie mobila fiind de 353 de puncte din 400, in timp ce in cazul serviciilor de internet Vodafone Romania a obtinut 546 din 600 de puncte posibile.

Campania de testare a retelei s-a desfasurat in orasele Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, plus drumurile de acces dintre ele.

Important de retinut este ca aceasta certificare acopera doar anumite zone geografice din Romania, deci nu intregul teritoriu al tarii, deci numai in orasele de mai sus si zonele de acces dintre ele Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila.

Voi ce parere aveti, are Vodafone cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila ?

Reteaua Vodafone, certificata Best in Test in Romania, pentru al doilea an consecutiv

 • Vodafone Romania a primit certificarea pentru performanta serviciilor de Date si Telefonie pe smartphone-uri, in urma masuratorilor efectuate in toate retelele mobile din Romania
 • Cel mai recent certificat confirma strategia Vodafone Romania de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea, prin dezvoltari continue ale Supernet™ 4G si expansiunea retelei 4G

Bucuresti, Romania – 25 ianuarie 2016 – Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania. Mai mult decat atat, Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

“Ne concentram pe a oferi clientilor cea mai buna experienta, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirma faptul ca utilizatorii nostri se bucura de o retea mobila superioara in Romania, disponibila oricand conteaza. Ne extindem in continuare retelele 4G si 4G+ in Romania si ne concentram pe acoperirea a tot mai multe orase, astfel incat toti romanii sa se poate bucura de cea mai buna experienta de voce si date, furnizata de Vodafone”, a declarat  Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul “Best in Test” atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications.   

In urma dezvoltarilor continue ale Supernet™ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii continua sa beneficieze de o experienta remarcabila de voce si date, in reteaua Vodafone Romania.  

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications. Noul certificate este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate. 

 • silviu

  Da sunt cei mai buni ….. bv lor👏👍👏

 • Jack

  La a se “umfla” nu-i intrece nimeni, intr-adevar!

 • rockgsm

  Si pretul platit este pe masura

 • alexandru20

  Într-adevăr, am Vodafone si chiar e f bun in comparație cu telekom care nici macar in anumite zone din bucuresti nu ai semnal 3G. In schimb oferă benefici putine la extraopțiuni la prețuri cam mari in comparație cu alte rețele!

 • gianidiamond

  Are👍

 • dan

  Vodafone sunt cei mai buni, intr-adevar.

 • Bogdan Radu

  oda, in fiecare zi fac print screen la telefon cum imi pica semnalul. Mi se intampla de cateva ori pe zi. Nu sunt singurul din Bucuresti cu problema asta. Se intampla pe diferite telefoane. Iphone, samsung alpha etc. Am trecut de la telekom la vodafone ca sa constat ca e o mizerie de retea. Mi-l voi rezilia abonamentul imediat ce strang suficiente print screenuri ca sa se plictiseasca.

 • Fane

  am avut treaba cu toti. Vodafone e cel mai scump si cel mai bun.

 • disqus_looper

  Speed Test 4G – Bucuresti, zona Republica – SpeedTest.net app

  Vodafone: iPhone 6S
  Orange: Samsung Galaxy S6 Edge
  Telekom: Samsung Galaxy Grand Prime

  08.12.15
  1. Telekom: Download 38-45 Mb Upload 16-22 Mb
  2. Orange: Download 20-24 Mb Upload 04-07 Mb
  3. Vodafone: Download 08-10 Mb Upload 02-03 Mb

  25.01.16
  1. Telekom: Download 52-55 Mb Upload 32-23 Mb
  2. Vodafone: Download 33-37 Mb Upload 04-06 Mb
  3. Orange: Download 22-24 Mb Upload 10-14 Mb

 • Lucian Palievici

  Depinde foarte mult de zona unde te afli. De exemplu eu in Suceava am prins 66.38 Mbps down si 38,95 Mbps up (pe Orange).

 • NicKel

  era evident

 • sorin

  Nu ar trebui sa se testeze si prin sate ? Si acolo sunt utilizatori de mobile .

 • amfetamin

  Este peste toți,vara trecută la Eforie sud la vila cu Vodafone am avut semnal 4G,iar Orange(iPad air cellular cu ab activ 4g) fluctua între 3G si GPRS. In Timișoara idem,superstes cu 2 iPad air cellular făcute una lângă alta(lângă spitalul județean) Vodafone cu aprox 10 mbs mai rapid ca orange. De digi si telekom n-are rost sa vb.

 • amfetamin

  Si cam cât îți ia sa testezi absolut toate satele din România??? Bineînțeles vreo 100 locații de teste/sat:in fata căminului cultural,in fata birtului,in fata bisericii,in curtea lu nea Vasile,in sufrageria lui Maricica,șamd..

 • Ins

  Nu stiu cum prinzi tu vitezele astea cu iphone 6s, cand placa lui de retea e limitata la 150mbps, adica maxim 18,75mb/s

 • Sergiu Alexandru

  cea mai buna viteza…

 • Sergiu Alexandru

  🙂

 • FelipeNascimento

  Eu folosesc Orange, si sunt foarte multumit de internet/calitatea semnalului, in cazul Vodafone nu ma pot pronunta deoarece nu am folosit serviciile lor.

 • cloe

  Sunt ok serviciile lor in raport cu preturile .

 • Adrian

  Da cu siguranța are.

 • Victor

  Am fost abonatul lor multi ani si am renunțat deoarece am rămas fara semnal la margine de Tg Mures,acum sant client Telekom unde merge 2G-ul mai bine dar Internetul nu se compara cu ce era la Vodafone. Telekomul promite schimbări …..!!!

 • Ioan

  Mai jos in baia mare pe telekom….

 • Narcis

  se refera la Mb nu MB

 • Graffy

  iPhone 5S – Vodafone RO 4G – Zona Titan
  Speedtest : Download – 75.82 MB/s
  Upload – 35.17 MB/s

 • amfetamin

  Doar când le folosești pe ambii in paralel poți fi obiectiv,pana atunci intr-adevăr e bun Orange,când ai si Vodafone se schimba opinia(cel puțin in cazul meu).

 • amfetamin

  Timișoara,in casă,zona Modern. iPhone 6S plus.

 • SempreBarca

  Ce reclama odioasa faci. :))))

  Am stat la orange 6 ani. Fara probleme la semnal,net ireprosabil.

  Acum sunt la vodafone de aproape 2 ani si sunt foarte dezamagit. Semnal prost,net’ul prost si sa nu mai spun de suport. Terminati’va cu prostiile. Orange ramane cel mai bun. La sfarsitul celor 2 ani de contract,voi reveni la Orange.

  Se vede de la o poșta ca in ultima vreme faci reclama la vodafone. Salutare

 • :)))))) esti foarte comic. Tot ce e in articol este o simpla reflexie a comunicatului de presa, nu mi-am spus nicaieri opinia in legatura cu reteaua Vodafone pentru ca sunt client al Orange.
  De altfel, inca din prima propozitie am spus cine afirma ceea ce este scris in titlul articolului, nu e greu de citit.

 • SempreBarca

  Pune omule in titlu” CEO VODAFONE ” vodafone detine cea mai mare viteza ” etc!!!! Offfff

 • Popa Iustinian Calin

  Aiurea Minciuni in Sanpetru Brasov lipsa seminal de Mai bine de 3 Ani de zile sesizari promisiuni si nimic! Hercalin

 • ‘neaFane

  SpeedTest Timisoara Iulius mall (interiorul cladirii): 123.84 downloaad 23.18 upload (Vodafone 4G, i6s). Super multumit si de abonament: nelimitat nat, 6 GB net, 9€/luna. Client Vodafone de 15 ani…

 • terrymada

  Sincer sunt f multumit de vodafone. Mai ales in ceea ce priveste stabilitatea retelei. Nu mi se par nici scumpe serviciile lor. Telekom am folosit demult, orange la fel si cel putin la momentul respectiv vodafone era cea mai buna optiune.

 • gogu

  ma cam indoiesc.

 • Liviu Verestiuc

  Faci parte desigur din cei 2-3% dintre nefericiții rețelei Vdf. Asta se întâmplă în orice rețea,nici un operator nu e perfect. Însă noi cei ce lucrăm în telecomunicații știm sigur un lucru , care nu e precizat în acest articol: pt business Vdf are cele mai bune servicii integrate, Orange-ul e departe de ei la acest capitol. Alt aspect : Vdf au cel mai bun internet 4G lte din România, chiar dacă lui Zaone nu o sa-i convină asta. Însă Orange are cei mai mulți useri cu cartelă de la care se mulge mulți bani…
  Felicitările mele celor de la Vdf, sunt cei mai buni. În plus certificările atestate de la dubite pline cu echipamente speciale nu pot fi contestate așa ușor ! Astea nu se plătesc cu șpagă, se câștiga cu merite și truda.

 • Liviu Verestiuc

  Rezultatele astea sunt zero, nu așa se face treabă! La ce distanță erai de site-ul la fiecare operator? Erai indoor sau outdoor? Câte zeci de măsurători ai făcut pt fiecare operatori? Ai făcut hărți de semnal?
  Comentarii de tipul celor de mai sus nu au nimic profesionist…

 • t0xic

  Salut. Te pot intreba ceva te rog?

 • Liviu Verestiuc

  Acoperirea 4G lte pt fiecare operator la litoralul românesc in timpul sezonului estival este obiectiv strategic. Este greu de crezut ca nu ai avut nici o urma de semnal atunci,mă duce gândul ca au avut o avarie de max 1-2 zile.

 • amfetamin

  Vreo dovada care sa susțină afirmațiile tale exista? 8-10 MB Download si 2-3 Upload pe 4G la Vodafone? Ma faci sa rad.

 • amfetamin

  Am stat la vila Ada o săptămana(vezi imaginea atasată),nu o zi-doua,am avut camera sus,pe terasa aveam 3G pe Orange(iPad air cu ab 4G de la Orange) si 4G pe Vodafone(iPhone 5 atunci). Înăuntru in camera era si mai grav,Orange era inutilizabil cu GPRS,pe când cu Vdf aveam si indoor 4G,făceam hotspot de la el la tableta. Aveam Wi-Fi cică,dar routerul era jos in bucatarie si nu prea bătea pana sus. Imi era ciuda ca la Orange aveam si happy night inclus pe lângă cei 10 gb/luna iar la Vodafone eram sărăcie cu vreo 500 MB/luna si 2€/300 MB extra.

 • amfetamin

  Am stat la vila Ada o săptămana(vezi imaginea atasată),nu o zi-doua,am avut camera sus,pe terasa aveam 3G pe Orange(iPad air cu ab 4G de la Orange) si 4G pe Vodafone(iPhone 5 atunci). Înăuntru in camera era si mai grav,Orange era inutilizabil cu GPRS,pe când cu Vdf aveam si indoor 4G,făceam hotspot de la el la tableta. Aveam Wi-Fi cică,dar routerul era jos in bucatarie si nu prea bătea pana sus. Imi era ciuda ca la Orange aveam si happy night inclus pe lângă cei 10 gb/luna iar la Vodafone eram sărăcie cu vreo 500 MB/luna si 2€/300 MB extra.

 • Pingback: Ce se ascunde in spatele garantarii experientei retelei Vodafone ? | iDevice.ro()