Vodafone are cele mai bune serviciide internet si telefonie mobila

Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila din Romania, sau cel putin asta spune operatorul de telefonie mobila in baza unei certificari facute de catre P3 Communications prin analizarea tuturor retelelor de telefonie mobila din tara noastra.

Conform unui comunicat de presa trimis astazi,Ā Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila din Romania pentru al doilea an consecutiv, ba mai mult decat atat, are cele mai bune servicii de internet dintre toti operatorii testati de catre P3 Communications.

Conform certificarii, Vodafone Romania a obtinut un scor total de 899 de puncte din 1000 posibile, punctajul pentru telefonie mobila fiind de 353 de puncte din 400, in timp ce in cazul serviciilor de internet Vodafone Romania a obtinut 546 din 600 de puncte posibile.

Campania de testare a retelei s-a desfasurat in oraseleĀ Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, plus drumurile de acces dintre ele.

certificare vodafone p3 Communcations

Important de retinut este ca aceasta certificare acopera doar anumite zone geografice din Romania, deci nu intregul teritoriu al tarii, deci numai in orasele de mai sus si zonele de acces dintre ele Vodafone are cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila.

Voi ce parere aveti, areĀ Vodafone cele mai bune servicii de internet si telefonie mobila ?

Reteaua Vodafone, certificata Best in Test in Romania, pentru al doilea an consecutiv

  • Vodafone Romania a primit certificarea pentru performanta serviciilor de Date si Telefonie pe smartphone-uri, in urma masuratorilor efectuate in toate retelele mobile din Romania
  • Cel mai recent certificat confirma strategia Vodafone Romania de a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta de retea, prin dezvoltari continue ale Supernetā„¢ 4G si expansiunea retelei 4G

Bucuresti, Romania ā€“ 25 ianuarie 2016 ā€“ Vodafone Romania a fost certificata, in al doilea an consecutiv, pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date si telefonie mobila, dupa masurari efectuate in toate retelele mobile din Romania. Mai mult decat atat, Vodafone Romania a obtinut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfasurate in 2015 de catre P3 Communications in Europa.

ā€œNe concentram pe a oferi clientilor cea mai buna experienta, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirma faptul ca utilizatorii nostri se bucura de o retea mobila superioara in Romania, disponibila oricand conteaza. Ne extindem in continuare retelele 4G si 4G+ in Romania si ne concentram pe acoperirea a tot mai multe orase, astfel incat toti romanii sa se poate bucura de cea mai buna experienta de voce si date, furnizata de Vodafoneā€, a declarat Ā Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

In comparatie cu alte retele din Romania, masuratorile arata ca reteaua Vodafone Romania a obtinut certificatul ā€œBest in Testā€ atat pentru serviciile de date, cat si pentru cele de telefonie, in testul Mobile Benchmark Romania, desfasurat de auditorul independent P3 communications. Ā Ā 

In urma dezvoltarilor continue ale Supernetā„¢ 4G si a extinderii retelei 4G, utilizatorii continua sa beneficieze de o experienta remarcabila de voce si date, in reteaua Vodafone Romania. Ā 

Campania de testare a retelelor s-a desfasurat in Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum si pe soselele dintre aceste orase.

Metodologia testarii, precum si traseele si zonele fixe au fost selectate independent, de catre P3 communications. Noul certificate este disponibil la www.p3-group.com/VFRO_certificate.Ā