Prima Pagina Apple Angajatul Apple numarul 4 vorbeste despre inceputurile companiei

Angajatul Apple numarul 4 vorbeste despre inceputurile companiei

Bill Fernandez este cel de-al patrulea angajat al companiei Apple, el fiind prezent in cadrul companiei Apple inca din momentul in care compania a fost fondata, el continuandu-si munca si mult timp dupa ce Apple a devenir Apple Inc. in 1977.

Intr-un interviu acordat recent, Bill Fernandez, care a fost responsabil cu dezvoltarea interfetei de utilizator a Mac OS, vorbeste despre perioada petrecuta lucrand la Apple I, Apple II, Mac OS, QuickTime sau Hypercard, el fiind omul care le-a facut cunostinta co-fondatorilor Apple, Steve Jobs si Steve Wozniak.

In clipul video de mai josĀ Bill Fernandez vorbeste despre acuzatiile conform carora Apple a furat unele elemente ale interfete Mac OS de la Xerox, despre diversele filme ce au legatura cu viata lui Steve Jobs, despre experienta de a lucar cu Jobs si multe altele.

Bill Fernandez a fost unul dintre oamenii importanti ai Apple in prima perioada in care Steve Jobs era angajat al companiei, asa ca el are suficient de multe povesti interesante de spus in legatura cu modul in care au evoluat lucrurile pentru cei din Cupertino.

 • disqus_DPH51pchVl

  “Apple a devenir Apple Inc. in 1977”
  E o greseala.
  Asta s-a intamplat in 2007, la evenimentul MacWorld la care a fost prezentat primul iPhone (s-a renuntat la “Computer” din denumire)

 • Nu, era ideea ca atunci a fost “incorporated” nu e legat de denumire in sine.

 • disqus_DPH51pchVl

  Asa da