Samsung isi va porta aplicatiile pe iPhone si iPad

Samsung este una dintre cele mai mari rivale ale Apple, insa chiar si asa nu poate ignora faptul ca iOS-ul este o platforma imensa, asa ca in viitorul nu foarte indepartat intentioneaza sa isi porteze majoritatea aplicatiilor proprii pe iOS-ul celor de la Apple.

Samsung are cateva aplicatii proprii pe platforma iOS si intentioneaza sa porteze altele mult mai importante, una care va permite controlarea ceasurilor inteligente Gear S2 fiind printre primele care vor fi oferite de catre coreeni prin intermediul App Store.

Separat de ea, compania Samsung intentioneaza sa aduca in App Store aplicatia Gear Fit Manager pentru controlarea Gear Fit, aplicatia S Health, atat de importanta pentru linia de smartphone-uri Galaxy, urmand a ajunge deasemenea pe terminalele iPhone.

Separat, aplicatiile Galaxy View, Remote Control si Family Square vor fi deasemenea portate pe platforma iOS, aplicatia Level completand suita de titluri pentru entertainment pe care Samsung o ofera in momentul de fata doar pe terminalele Galaxy.

O versiune pentru iOS a aplicatiei Smart Camera este deasemenea in lucru, aceasta urmand a avea o interfata imbunatatita, functionalitatea ei fiind de a permite controlarea camerelor inteligente Samsung de pe iPhone pentru a inregistra poze si clipuri video.

Deocamdata nu se stie sigur cand ar intentiona Samsung sa lanseze fiecare aplicatie in parte, insa planul este ca titlurile acestea sa fie disponibile in App Store pana la sfarsitul acestui an, insa desigur ca totul depinde de capacitatea inginerilor Samsung de a le dezvolta.

Acestea fiind spuse, daca aveti diverse produse electronice ale Samsung prin casa si inca nu exista o aplicatie dedicata pentru ele pe platforma iOS, va puteti astepta ca ea sa apara in curand.