Cum furi 38 de telefoane mobile la un concert

Atunci cand mergi la un concert la care participa foarte multa lume trebuie sa fii atent pentru a nu fi deposedat de obiecte importante precum telefonul mobil portofelul, cheile sau banii care ii ai in buzunare, acest sfat fiind invatat intr-un mod dur de unii britanici.

Zilele trecute politia din West Midlands, Marea Britanie, a prins doi tineri care participasera la un concert din cadrul Barclaycard Arena pentru a fura nu mai putin de 38 de telefoane mobile de la persoanele prezente in locatie pentru a asculta muzica favorita.

Conform politiei, cei doi barbati aveau toate terminalele indesate in pantalonii care erau stransi bine la baza picioarelor pentru ca dispozitivele sa nu cada din ei, barbatii furand telefoanele mobile de la oameni si aruncandu-le in pantaloni fara ca cineva sa ii suspecteze.

Politia a reusit sa ii prinda dupa ce barbatii au actionat intr-un mod similar la un concert organizat cu putin timp inainte, monitorizarea facuta de catre ei ajutand la arestarea a doua persoane care se pare ca sunt extrem de indemnatice si pot fura terminale mobile extrem de usor.

A suspected thief was found with 38 mobile phones stuffed down his trousers at a Libertines concert, according to police. The man, 30, and another man of the same age, who was also arrested, were allegedly seen at the venue with their trousers taped closed at the bottom of the legs. 

Povestea aceasta demonstreaza cat de usor pot fi furate obiectele oamenilor care nu sunt atenti sa le pazeasca si merg intr-o locatie doar cu gandul de a se distra, fara a lua in considerare faptul ca acolo sunt oameni de rea credinta care au cu totul alte intentii.

Acestea fiind spuse, indiferent unde umblati prin grupuri mari de persoane, este indicat sa aveti grija la buzunare pentru ca din povesti de acest gen invata hotii din intreaga lume.