Un indian a filmat o intreaga nunta cu iPhone 6S Plus

Apple a rulat de-a lungul anilor o multitudine de campanii in care a prezentat modurile in care camera iPhone-urilor poate fi utila, intr-una dintre ele prezentand povestea unui regizor indian care a folosit terminale iPhone pentru inregistrarea unor scene din anumite filme.

Astazi nu vorbim despre in regizor indian, ci vorbim despre un fotograf indian care sustine ca a filmat o intreaga nunta numai cu un terminal iPhone 6S Plus, iar in clipul video de mai jos puteti vedea realizarea sa, calitatea imaginilor fiind destul de buna pentru un smartphone.

Avand in vedere ca iPhone 6S Plus are stabilizator optic de imagine pentru inregistrarea de clipuri video, dispozitivul era alegerea logica pentru o asemenea actiune, iar calitatea clipului video confirma faptul ca fotograful indian a facut o alegere foarte buna in final.

Pentru a obtine imagini de o calitate mai buna decat in mod normal, fotograful a folosit si un proiector LED portabil pentru a ilumina mai bine subiectii, aplicatii precum Snapseed sau Facetune fiind deasemenea utilizate de catre fotograful indian in proiectul sau.

Desi rezultatul fotografului indian este demn de lauda, acesta a recunoscut totusi ca un smartphone nu poate inlocui aparatura fotografica performanta pentru a filma asemenea evenimente sau altele importante, insa proiectul a fost unul interesant.