Guides by Lonely Planet este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad

Guides by Lonely Planet este Editor’s Choice-ul saptamanii pentru iPhone si iPad ales de catre compania Apple si vorbim despre o aplicatie in care avem posibilitatea de a vizualiza ghid-uri ale celor mai populare orase de pe planeta impreuna cu recomandari pentru locatiile pe care trebuie sa le vizitam.

Conform dezvoltatorilor aplicatiei Guides by Lonely Planet, vorbim despre aplicatie care ne pune la dispozitie o baza de date imensa cu o multitudine de ghiduri create special pentru cei carora le place sa viziteze des locatii noi, informatiile fiind scrise de catre angajatii dezvoltatorului.

In baza informatiilor oferite de catre creatorii Guides by Lonely Planet, fiecare ghid a fost scris de catre o persoana care a vizitat orasul despre care vorbeste, astfel ca informatiile oferite ar trebui sa fie cat se poate de exacte pentru a ne oferi o experienta grozava.

Get to the heart of a destination with Lonely Planet on your mobile device. Packed with tips and advice from on-the-ground experts, our city guides are the ultimate resource before and during a trip. Our writers live and breathe each city they visit, reviewing every place that makes it into our carefully curated guides. With offline maps, ‘near me’ functionality, essential tips and must-see sights, the app is a trustworthy travel companion that will help you make the most of your experience.

Guides by Lonely Planet are implementat si un sistem de harti offline care ne ajuta sa ajungem rapid in orice locatie dorim, pe aceasta fiind afisate si recomandari cu privire la localuri pe care le putem vizita pentru a manca sau cele mai bune destinatii turistice din zona.

Fiecare locatie care ni se pare interesanta poate fi salvata prin sistemul de bookmarking al Guides by Lonely Planet, ghidarea catre ea fiind facuta foarte rapid de catre sistemul de navigatie turn-by-turn implementat.

  • Explore city guides curated by our experts.
  • Navigate with easy-to-use offline maps.
  • Save places with simple bookmarking.
  • Find the perfect activity with powerful filtering.
  • Travel confidently with essential tips.

Guides by Lonely Planet este disponibila pentru DESCARCARE intr-un format compatibil cu terminalele iPhone.

Guides by Lonely Plane