VintageSwitcher aduce un app switcher nou in iOS 9

VintageSwitcher este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar prin intermedul sau putem implementa o schimbare foarte interesanta pentru modul in care folosim sistemul de operare iOS9 in dispozitivele noastre.

Mai exact, puteti vedea in imaginea de mai jos ca VintageSwitcher are rolul de inlocui app switcher-ul clasic al sistemului de operare cu unul nou care afiseaza in partea inferioara a ecranului toate aplicatiile deschise in background, administrarea lor fiind mult mai usoara.

VintageSwitcher are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, de acolo putand fi modificatei animatiile pentru deschidere, dimensiunile iconitelor aplicatiilor si multe, multe alte detalii in legatura cu app switcher-ul.

Compatible with iOS 8 and 9. Compatible with iPad. VintageSwitcher is a classic iOS 6 style app switcher replacement. Swipe up on an icon to close the app. Hold down on any icon to show the clear all apps screen. Configure options from Settings.

VintageSwitcher este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

VintageSwitcher