Air Bonsai si Vessyl Smart Cup – Doua gadgeturi noi, interesante si utile

Air Bonsai este un nou gadget plutitor ce va fi indragit de multe persoane. O companie japoneaza a venit cu ideea realizarii un astfel de gadget plutitor si urmeaza sa fie lansat pe piata asiatica, momentan, si va costa in jur de 200 de dolari.

Air Bonsai este realizat in conformitate cu principiile monozukuri adica arta manufacturi japoneze si functioneaza pe principiul levitatiei magnetice. Practic, stativul instalatiei genereaza un camp electromagnetic ce ii permite bonsaiului sa pluteasca pentru perioade foarte lungi de timp.

Air-Bonsai gadget plutitor

Pentru ca in esenta Air Bonsai este o activitate meditativa menita presimt ca se va transforma incet dar sigur intr-un preferat al iubitorilor de meditatii, si nu numai!

Vessyl Smart Cup

Cum probabil ati intuit, Vessyl este o cana inteligenta ce poate detecta ce fel de lichid se aflua in interiorul ei. Indiferent de ce fel de lichid este vorba, apa, cafea, ceai, cana isi spune ce contine, inainte ca tu sa bei lichidul din interiorul ei.

Dincolo de identificarea lichidului, device-ul poate identifica si valorile nutritive ale bauturii. Toate informatiile sunt trimise ulterior catre smartphone-ul utilizatorului prin intermediul unei aplicatii de monitorizare a lichidelor ingerate.

vessyl cana inteligenta

Cum functioneaza de fapt? Principiul e simplu, in interiorul ei exista un senzor special care analizeaza moleculele din lichide fara sa fie nevoie sa intre in contact cu ele. Deasemenea, cana Vessyl include si un senzor de miscare care controleaza aprinderea ecranului.

Vessyl poate fi un device extrem de util pentru bolnavii de diabet sau pentru persoanele ce vor sa tina un regim.

Pretul acestei cani inteligente de 99 de dolari