Prima Pagina AppStore Nu merg App Store, iTunes Store si Mac App Store, descarcarea de...

Nu merg App Store, iTunes Store si Mac App Store, descarcarea de aplicatii este imposibila

App Store, iTunes Store, Mac App Store, iTunes in the Cloud si iTunes Match nu merg in momentul de fata impiedicand utilizatorii sa cumpere sau doar sa descarce aplicatii, fie ca ele sunt deja salvate in conturile lor sau se doreste simpla descarcare initiala din magazinul Apple.

App Store nu merge de mai bine de o ora si compania Apple a recunoscut aceasta problema in pagina dedicata statusului serviciilor sale interconectate la iCloud, aceeasi situatie fiind valabila si pentru toate celelalte magazine virtuale mentionate mai sus.

App Store nu merge pe iPhone, iPad, iPod Touch, Windows sau Mac, deci indiferent de platforma de pe care veti incerca sa accesati magazinele online, nu veti putea descarca aplicatii sau nu veti putea cumpara aplicatii, asa ca trebuie sa aveti rabdare ca problema sa fie rezolvata.

Nimeni nu stie de ce nu merge App Store si de ce nu se pot descarca aplicatii in iDevice/Mac-uri in momentul de fata, compania Apple evitand sa ofere informatii clare, insa probabil nu va trece mult timp pana cand probleme vor fi rezolvate si totul va reveni la norma.

nu merge App Store iTunes Store

In momentul in care lucrurile vor fi rezolvate va voi anunta.

UPDATE: Apple sustine ca problemele au fost rezolvate.

 • Cody

  Acum și-a revenit

 • Robert Hrimiuc

  merge acum Zaone

 • ediii

  Merge in USA

 • boby67

  La 16.40 am facut update la Facebook v.48 si a mers ok!

 • valentin

  Off Topic. Am aflat cum recuperezi numerele pierdute de pe iPhone. Când scrii mesaje sms adăugând prima litera către cine vrei sa scrii îți apar toate nr de telefon aflate in tel. chiar dacă in agenda nu le mai ai. Eu nu am știut de asta. Poate va va fi util.

 • disqus_DPH51pchVl

  Acum imi fac cateva update-uri la aplicatiile de pe iPhone 6s. Merge fara probleme.

 • sorin

  Iar a picat “ecosistemul” ? Credeam ca e doar de doua ori pe luna , acum vad ca e de doua ori pe saptamana .
  Iar nu-mi merge iMessage ! Cand vroiam si eu sa comunic cu confratii mei , fanii Apple !

 • sorin

  M-am prins acum , serviciile Apple nu merg din cauza ca includ furturile de tehnolgie de la VirnetX , aia de trebuie sa le plateasca 600 si ceva de milioane de dollari .

 • disqus_DPH51pchVl

  La trollu asta nimeni nu-i mai da jet odat’ de aici?

 • sorin

  LOL . Vezi ca ce afirm este adevarat – toate serviciile alea includ patentele software pe care Apple a fost condamnata ca le-a utilizat fara drept si pt care vor trebui sa plateasca 600 de milioane .
  Mai studiaza , ca oricum nu pricepi nimic decat odele aduse marului .