Nu merg App Store, iTunes Store si Mac App Store, descarcarea de aplicatii este imposibila

9

App Store, iTunes Store, Mac App Store, iTunes in the Cloud si iTunes Match nu merg in momentul de fata impiedicand utilizatorii sa cumpere sau doar sa descarce aplicatii, fie ca ele sunt deja salvate in conturile lor sau se doreste simpla descarcare initiala din magazinul Apple.

App Store nu merge de mai bine de o ora si compania Apple a recunoscut aceasta problema in pagina dedicata statusului serviciilor sale interconectate la iCloud, aceeasi situatie fiind valabila si pentru toate celelalte magazine virtuale mentionate mai sus.

App Store nu merge pe iPhone, iPad, iPod Touch, Windows sau Mac, deci indiferent de platforma de pe care veti incerca sa accesati magazinele online, nu veti putea descarca aplicatii sau nu veti putea cumpara aplicatii, asa ca trebuie sa aveti rabdare ca problema sa fie rezolvata.

Nimeni nu stie de ce nu merge App Store si de ce nu se pot descarca aplicatii in iDevice/Mac-uri in momentul de fata, compania Apple evitand sa ofere informatii clare, insa probabil nu va trece mult timp pana cand probleme vor fi rezolvate si totul va reveni la norma.

nu merge App Store iTunes Store

In momentul in care lucrurile vor fi rezolvate va voi anunta.

UPDATE: Apple sustine ca problemele au fost rezolvate.