Cati bani castiga in fiecare secunda cele mai mari companii IT ?

Daca ai fost vreodata curios sa afli cati bani castiga in fiecare secunda cele mai mari companii IT de pe planeta, ei bine un website s-a gandit sa ne puna la dispozitie un counter special care numara toti banii pe care ii fac aceste companii in fiecare zi din an.

Calculele au la baza rezultatele financiare raportate de catre fiecare companie in parte, asa ca banii castigati in fiecare secunda de catre cele mai mari companii IT pot fi diferiti de la un trimestru fiscal la altul, deci datele se schimba foarte repede in cursul fiecarui an de zile.

Partea interesanta, conform celor care au realizat masina virtuala de numarat bani, este ca jumatate din intregul profit incasat de catre companiile monitorizate ar ajunge in conturile companiei Apple, procentul fiind neobisnuit de mare avand in vedere numele implicate.

In aceasta pagina veti gasi toate datele privind incasarile si profitul celor mai importante companii de pe planeta in fiecare secunda, asa ca puteti urmari acolo cati bani castiga compania voastra favorita.