iPhone 7 ar putea avea carcasa ceramica si multe altele

iPhone 7 ar putea avea o carcasa ceramica in locul celei din aluminiu pe care compania Apple o foloseste in actualul iPhone 6S, acesta fiind unul dintre detaliile importante pe care o publciatie din Coreea de Sud le-a aflat recent de la o sursa asiatica cu detalii despre produsele Apple inca nelansate.

Schimbarea carcasei din aluminiu cu o carcasa ceramica pentru iPhone 7 ar fi foarte radicala si ar sugera faptul ca Apple ar fi pregatita sa le ofere utilizatorilor o experienta complet diferita de utilizare a smartphone-urilor sale, insa totul este deocamdata doar un simplu zvon.

Carcasa ceramica cu un design nou ?

Zilele trecute a aparut un zvon care ne-a spus ca iPhone 7 va arata ca iPhone 6S, compania Apple intentionand doar sa elimine benzile care separa carcasa dispozitivului, restul design-ului ramanand in cea mai mare parte neschimbat, contrar strategiei sale din trecut pentur lansarea iPhone-urilor.

Care sunt noutatile iPhone 7 ?

Separat de lansarea unui iPhone 7 cu carcasa ceramica, sursa asiatica a celor de la Apple a dezvaluit faptul ca noul dispozitiv ar urma sa aiba : un ecran Super AMOLED, un nou tip de modul Force Touch, o noua carcasa metalica, o camera de 12 megapixeli imbunatatita, un chip A10, un sistem de incarcare rapida, un Touch ID imbunatatit si o carcasa care impiedica intrarea apei in interiorul sau.

iPhone 7 carcasa ceramica

Dintre toate informatiile de mai sus, doar cea privind folosirea unui ecran Super AMOLED este improbabila in iPhone 7, restul fiind intrutotul posibile, iar asta deoarece Apple intentioneaza sa foloseasca acest tip de ecrane in terminalele sale abia incepand cu anul 2018 si nu acum.

Nici implementarea unei carcase ceramice in iPhone 7 nu este o schimbare credibila in momentul de fata pentru ca folosirea unui asemenea material pentru carcasa unui smartphone implica un proces de fabricatie foarte complex si Apple nu are deocamdata parteneri capabili sa-si sustina cerintele privind vanzarile.

Acestea fiind spuse, ramane de vazut cu ce fel de carcasa va veni iPhone 7, insa e putin probabil ca ea sa fie ceramica.