iPhone 7 – primele detalii despre cum va arata

iPhone 7 va fi lansat in toamna, iar desi pana acum aflat putine informatii despre cum va arata iPhone 7, iata ca astazi avem si primele detalii privind schimbarile de design pe care compania Apple le pregateste pentru viitorul sau flaghship dedicat utilizatorilor.

iPhone 7 va arata ca iPhone 6S intr-o foarte mare masura, ceea ce este extrem de surprinzator, insa compania Apple intentioneaza sa introduca toata camera in carcasa, precum in cazul vechilor modele ale iPhone, si intentioneaza sa elimine benzile care separa carcasa in trei parti distincte.

iPhone 7 va arata ca iPhone 6S pentru ca Apple nu ar intentiona sa implementeze o camera dubla, ci o camera similara celor folosite si in alte iPhone-uri lansate de-a lungul anilor pe piata, asa ca toate zvonurile privind aceasta mare schimbare tehnologica ar fi exagerate.

Separat de eliminarea benzilor care segmenteaza carcasa, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S deoarece marginile carcasei vor fi in continuare despartite de benzi, iar in partea superioara si inferioara a carcasei acestea vor fi in continuare prezente, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.

design iPhone 7

Imaginea a fost creata in baza informatiilor furnizate de catre oameni ai partenerilor Apple cu privire la modul in care va arata iPhone 7, asa ca exista sanse foarte mari ca versiunea finala a dispozitivului sa fie extrem de similara cu cea prezentata in imagine.

Nu se stie daca iPhone 7 ar putea fi mai subtire decat iPhone 6S, insa acest lucru ar fi posibil deoarece Apple are o obsesie de a reduce grosimea iPhone-urilor sale o data la doi ani de zile, iar 2016 este anul in care o asemenea schimbare ar trebui sa aiba loc.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S intr-o mare masura, insa ar urma sa aiba schimbari care-l vor face mult mai placut ochiului, iar introducerea camerei in carcasa este, poate, cea mai buna schimbare de design dintre toate.

Voi ce parere aveti despre aceste schimbari ?

39 COMENTARII

  1. A pățit ceva Jony Ive? L-a lăsat iubita/soția? Cam freacă menta la Haplea degeaba. Oricum,eu sunt adeptul S-urilor,îmi voi lua 7S plus,dar daca va arată ca si 7-le care arată aproape ca si 6S… Paradoxal,m-am obișnuit cu camera ieșită in afara,dungile nu m-au deranjat niciodată,deci nu știu ce sa zic. Sper sa nu fie adevărate zvonurile.

  2. Pana in septembrie o sa mai fie o grămada de zvonuri care se vor da cap in cap, ba ca o sa aibă 2 camere, ba ca n-o sa aibă 2 camere. Asa cum a fost si cu 3DTouch, ba ca doar iPhone 6S Plus va beneficia de el, ba ca ambele, ba ca nici unul. Dar momentan zvonurile sunt doar zvonuri.

  3. @rpm – singurul “chior” esti tu… a zis cineva altceva? bineinteles ca e un concept in baza unor zvonuri… facut in photoshop sau orice alt program de grafica. fugi pe miniclip . ro si pierde-ti acolo timpul..

  4. Sper din suflet ca nu va fi asa.. ma uimeste cum lumea uita cat de rau se plangeau de modul in care e construit iPhone 5 sau 5s si apoi au ajuns sa iubeasca acel design. Acum se plang la iPhone 6 si 6s.. asta e ceva ce media a creat.. acele dungi nu deranjeaza in realitate pe nimeni..mie a ajuns sa-mi placa cu adevarat modul in care arata dungile. Camera iesita in afara la fel.. media a facut sa para ceva super enervant, dar in realitate acel inel frumos stralucitor care inconjoara camera o face sa para o piesa de bijuterie, in niciun caz ceva urat. Cu alte cuvinte, Apple ar ‘rezolva’ 2 dintre problemele care de fapt nu constituiau o problema de la bun inceput.. iPhone 6/6s au fost cele mai bine vandute iPhone- uri pana acum; cum sa zici ca utilizatorii sunt nemultumiti de ele? eu sper din suflet sa aiba un design complet nou in minte Sir Ive.. ar fi pacat sa poceasca in asemenea fel frumuseata deisgn-ului actual si sa-l prezinte ca pe un ‘redesign’ complet nou.

  5. Apple merge pe o gheata foarte fina, a avut vanzari masive cu iphone 6,+ ceva mai putin cu iphone 6s, a atras multi fani android. Miza e mare, daca nu aduci tehnologii noi calci pe urmele Samsung, te plafonezi. Ideea cu acelasi design e una proasta. Trebuie sa aduci ceva nou atat estetic cat si software. Forma rotunjita e alunecoasa, nu are grip bun si are nevoie in mod obligatoriu de o carcasa/skin. Cred ca apple vor sa mai traga de timp pana cand o sa schimbe panourile cu cele OLED si sa nu vina cu ceva nou. 3D touch-ul nu a fost killer feature, e foarte putin folosit si nu ofera o functionalitate iesita din comun. Sper sa fie zvonuri si sa vedem un ecran cu margini mai mici, 1080 pe iphone 7 si 2k pe 7+(fara lag), un IOS 10 fara problemele IOS 8 si 9

  6. Avand in vedere ca hardware-ul va fi similar 6S-ului (conform politicii Apple – un an sch designul, un an hardul), cum ma convinge Apple pe mine sa-mi schimb 6S-ul in toamna? Eu personal nu cred ca va arata asa…

  7. Aiurea :))
    Zvori !!
    Va fi un desing complet NOU !!!!
    Pentru ca asta se vinde! Nu partea hardware…
    Cred ca vor scoate mufa jack! Dar nu stiu ce va face lumea … ???

  8. Eu cred ca ne v-a spune pana in ultimul moment ca o sa fie lafel ca i6 si cand o sa il scoată cu un nou design noi sa facem wow

  9. Iata ca astazi avem si primele detalii privind schimbarile de design: iPhone 7 va arata ca iPhone 6S. Inovativ, huh…? 🙂

  10. Consumator fiind de Apple, sunt oarecum dezamagit de faptul ca nu vom vedea un telefon complet schimbat.Hai inteleg, la 6s,7s sa nu schimbe nimic din punct de vedere al design-ului insa la o distanta de 2 generatii ma astept sa o schimbare,nu? E ok daca ar disparea complet dungile acestea oribila si l-ar face ceva mai subtire insa chiar si asa…deja ofera mult prea putin an de an. Nici samsung nu rupe gura targului cu S7.Poate ca si din acest motiv.

  11. sper la ceva mai bun nu tot același model dar fără dungi si cameră încorporată
    SPER si as vrea sa arate ca iPod Touch 2 G .

  12. toate zvonurile aparute in februarie – martie despre cum va arata “viitorul”iphone din pacate s-au cam adeverit. Trebuie sa recunosc ca i6 la design e cel mai urat iphone de la 3g incoace.

  13. Nu ar fi rău ca Apple să calce pe urmele lui Samsung în anumite privințe. Nu uita că smartphone-urile Samsung sunteți printre cele mai complete.

  14. in momentul de fata,camera neiesita in afara,probabil si dungile lipsa au ajuns sa fie practic revolutie de design….dar deh asta e viata .speram totusi realitatea sa fie diferita si sa vina cu suficiente elemente noi cat sa fie peste designul de 6/6s,care a fost inca din start unul modest,chiar daca finisajele au fost f bine lucrate.

  15. Apple este o companie foarte mare, și evident că evoluția /involuția sa are o anumită inerție. Știi că nici Titanicul nu s-a scufundat la fel de rapid ca o bărcuță.

  16. Dacă aș fi CEO la Apple, aș lăsa piața să creadă că voi lansa iPhone 7 cu designul iPhone 6, și l-aș schimba în ultimul moment, chiar după ce s-ar produce vreo câteva sute de mii de unități în fabricile Foxconn. Aș motiva decizia pe seama unor defecte (de importanță minoră), care ar lăsa impresia că “Apple pune accent și are grijă pe cele mai mici detalii”.

    Evident că aș pierde niște bani, însă plusul de imagine ar fi uriaș. Ideea nu este nouă, Steve Jobs a aplicat-o cu succes.
    Mă rog, cu un Tim Cock la cârma Apple, nu prea văd așa ceva.