Make, Play, Share – creeaza-ti propria lume virtuala pentru jocuri

Make. Play. Share este o noua sectiune de aplicatii publicata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania Apple, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a incerca jocuri extrem de interesante.

Mai exact, sectiunea Make, Play, Share a fost gandita in ideea de a recomanda jocurile pentru terminale mobile care au disponibile si editoare pentru lumile virtuale in care se desfasoara actiunea, deci experienta de joc poate fi controlata chiar de catre utilizatori.

Desi in sectiunea Make, Play, Share compania Apple listeaza doar cateva jocuri, ele au fost alese pe spranceana de catre angajatii sai, astfel ca indiferent ce veti cumpara sau veti descarca gratuit de acolo, puteti fi siguri ca alegerea voastra a fost una buna din toate punctele de vedere.

Sectiunea Make, Play, Share poate fi accesata urmand acest link.

Articolul precedentMasina Apple si cum va salva Apple (comic)
Articolul următorVeloma – o tema inedita pentru iOS 9
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.