Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 si functia la care nu te-ai fi asteptat vreodata

iPhone 7 si functia la care nu te-ai fi asteptat vreodata

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna de catre compania Apple si una dintre schimbarile pregatite de catre cei din Cupertino are legatura cu ecranul produsului, iar pana astazi nu aflasem ce anume ar putea schimba Apple la dispozitiv.

In decembrie Japan Display, unui dintre principalii furnizori de ecrane pentru iDevice-uri, a oferit detalii despre a doua generatie de module LCD Pixel Eyes pentru smartphone-uri, acestea avand cateva noutati extrem de interesante pentru utilizatori.

Pentru inceput, modulele LCD Pixel Eyes au marginile cu 0.3mm mai subtiri si afiseaza culori negre mult mai intese, ele fiind capabile sa distinga atingeri de la stylus-uri ale caror varfuri au chiar si 1mm in circumferinta, aceasta fiind o schimbare majora.

Separat de acestea, noile module LCD sunt capabile sa inregistreze atingeri chiar si atunci cand utilizatorul are degetele ude in timp ce apasa pe ecranul smartphone-ului, sau daca exista apa pe ecran, majoritatea terminalelor actuale nefiind capabile sa inregistreze corect atingeri in aceste situatii.

Stiti cu totii ca daca aveti degetele ude sau folositi un iPhone in ploaie, ecranul fie refuza sa raspunda la atingeri, fie o face intr-o maniera nesatisfacatoare, noile module LCD Pixel Eyes avand aceasta problema rezolvata de catre Japan Display.

Primele module LCD Pixel Eyes ale Japand Display vor fi livrate pana la sfarsitul lunii martie catre parteneri, deci Apple are suficient timp pentru a implementa tehnologia, mai ales ca de testat o testeaza cu siguranta inca dinainte ca ea sa intre in productie.

Ganditi-va ca iPhone 7 ar putea avea un ecran cu marginile mai subtiri si ar putea interpreta atingeri chiar si cand apa se interpune intre deget si ecran, aceste caracteristici urmand a se combina perfect cu posibila rezistenta crescuta la apa ce va fi oferita de Apple.

 • Alex :D

  Super tare. Sa speram ca Tim Cook o sa își folosească la putere maxima aia 5% din creier si sa ia decizia de a implementa LCD Pixel Eyes in iPhone 7

 • Srb Srb

  Deci asta o sa fie marea noutate a ecranului sub care se va ascunde apple pana in 2018 ne marind ppi

 • ali

  Si eu sunt de părere ca o sa fie o schimbate exact cum a fost de la 3 la 6

 • Nfjdwkc

  Tu chiar ești un retardat!

 • cristi

  Eu nici pe 6s nu întâmpin mari probleme cu touchul pe ploaie, chiar am rămas plăcut impresionat in privința asta

 • Pingback: Asa va arata iPhone 7 (Video) | iDevice.ro()