iPhone 7 si functia la care nu te-ai fi asteptat vreodata

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in toamna de catre compania Apple si una dintre schimbarile pregatite de catre cei din Cupertino are legatura cu ecranul produsului, iar pana astazi nu aflasem ce anume ar putea schimba Apple la dispozitiv.

In decembrie Japan Display, unui dintre principalii furnizori de ecrane pentru iDevice-uri, a oferit detalii despre a doua generatie de module LCD Pixel Eyes pentru smartphone-uri, acestea avand cateva noutati extrem de interesante pentru utilizatori.

Pentru inceput, modulele LCD Pixel Eyes au marginile cu 0.3mm mai subtiri si afiseaza culori negre mult mai intese, ele fiind capabile sa distinga atingeri de la stylus-uri ale caror varfuri au chiar si 1mm in circumferinta, aceasta fiind o schimbare majora.

Separat de acestea, noile module LCD sunt capabile sa inregistreze atingeri chiar si atunci cand utilizatorul are degetele ude in timp ce apasa pe ecranul smartphone-ului, sau daca exista apa pe ecran, majoritatea terminalelor actuale nefiind capabile sa inregistreze corect atingeri in aceste situatii.

Stiti cu totii ca daca aveti degetele ude sau folositi un iPhone in ploaie, ecranul fie refuza sa raspunda la atingeri, fie o face intr-o maniera nesatisfacatoare, noile module LCD Pixel Eyes avand aceasta problema rezolvata de catre Japan Display.

Primele module LCD Pixel Eyes ale Japand Display vor fi livrate pana la sfarsitul lunii martie catre parteneri, deci Apple are suficient timp pentru a implementa tehnologia, mai ales ca de testat o testeaza cu siguranta inca dinainte ca ea sa intre in productie.

Ganditi-va ca iPhone 7 ar putea avea un ecran cu marginile mai subtiri si ar putea interpreta atingeri chiar si cand apa se interpune intre deget si ecran, aceste caracteristici urmand a se combina perfect cu posibila rezistenta crescuta la apa ce va fi oferita de Apple.