iPhone 5se si iPad Air 3 – data de lansare dezvaluita

iPhone 5se si iPad Air 3 vor fi prezentate in cadrul unei conferinte care este programata sa aiba loc in data de 14 martie, compania Apple mentinandu-si planurile impartasite cu o varietate de parteneri in cursul saptamanilor trecute, informatiile fiind divulgate de ei.

iPhone 5se si iPad Air 3 vor fi lansate pe 18 martie de catre compania Apple, la doar 3 zile dupa prezentarea oficiala, cei din Cupertino nefiind interesati sa ofere dispozitivele pentru precomanda, probabil pentru ca importanta lor este redusa in comparatie cu alte produse.

Apple nu a mai lansat vreodata un nou model al iPhone sau iPad la doar 3 zile dupa prezentarea oficiala, asa ca vorbim despre o schimbare majora de strategie pentru cei din Cupertino, insa ar trebui sa ne asteptam la orice de la Apple dupa tot ceea ce s-a intamplat in 2015.

V-am spus deja ca iPhone 5se va avea un ecran de 4 inch si design extrem de apropiat de cel al iPhone 5S, Apple urmand a include in el un chip A9, un chip NFC pentru Apple Pay, un co-proesor de miscare M9, o camera principala de 8 megapixeli si functia Live photos, o versiune roz-aurie urmand a fi deasemenea disponibila.

iPad Air 3 va fi lansata impreuna cu un chip A9, o camera mai buna si Smart Connector, patru difuzoare si flash LED pentru camera fiind deasemenea pregatite de catre compania Apple.