Prima Pagina Netflix Piata neagra a conturilor Netflix

Piata neagra a conturilor Netflix

Netflix este de departe cel mai popular serviciu de video streaming existent in momentul de fata, iar aceasta popularitate l-a adus in atentia hackerilor din lumea intreaga, asa ca acum exista o piata neagra a conturilor Netflix din care se castiga foarte multi bani.

Conform celor de la Symantec, utilizatorii Netflix sunt extrem de usor de pacalit prin atacuri de tip phishing, hackerii preluand datele lor de logare impreuna cu informatii despre cartea de credit folosita cu acel cont, iar de aici incolo lucrurile devin simple pentru ei.

Un cont Netflix este vandut cu doar 0.25 dolari pe piata neagra, hackerii vanzand conturile in pachete de minim 4, insa pentru cei interesati de mai mult exista posibilitatea de a cumpara acces pe viata la Netflix cu suma de doar 30 de dolari in loc de minim 96 de dolari anual.

Conform celor de la Symantec, sute de mii de conturi Netflix au fost deja compromise de catre hackeri pana in momentul de fata si vanzarile merg destul de bine din moment ce ei nu s-au oprit din a incerca sa pacaleasca utilizatorii sa le ofere acces la datele conturilor.

There is an underground economy targeting users who wish to access Netflix for free or a reduced price. The products could even allow customers to open their own illegal store. Another offering includes Netflix account generators. The accounts created through these tools may come from stolen Netflix subscriptions or payment card details.

Avand in vedere faptul ca Netflix continua sa creasca in popularitate si ca exista o cerere tot mai mare pentru conturi furate si acces la serviciile oferite de catre companie, exista posibilitatea ca intr-un an sa vorbim despre milioane de conturi puse spre vanzare de hackeri.

netflix furt conturi

 • unixes

  Pai si celui care i se hackuieste contul nu poate sa il dezactiveze ? Eu am Netflix si vad daca a fost folosit pentru ca imi arata ultimul film si minutul din film unde m-am oprit ultima data din vizionat asa ca e usor sa imi dau seama daca cineva mi-a accesat contul.

 • Matei M.

  salut! spune-mi te rog, au introdus subtitrarea in limba romana? abia astept sa faca acest pas pentru a-mi activa si eu contul la netflix

 • dracia

  Nu inca,probabil dupa ceva timp vor face asta daca si merita (daca baza de clienti ramane mica,putin probabil sa o faca)

 • Matei M.

  Multumesc! E ilogic! baza de clienti va creste exponențial dupa ce vor lansa subtitrarea in limba tarii respective.

 • dracia

  Si asta e adevarat,dar daca doar 1000 pers testeaza Netflix gratuit iar apoi raman doar 20 care sunt dispusi sa plateasca,probabil nu merita…

 • Crezi tu ca toata lumea e tech savvy ?

 • Matei M.

  Zilele trecute am stat de vorba pe chat cu un tip de la relații clienți netflix. M-a asigurat ca netflix s-a lansat global si ca e chestie de timp acum introducerea subtitrărilor. L-am rugat sa imi trimită un e-mail. A fost de acord, acum nu stiu de s-o tine sau nu de cuvânt.

 • Matei M.

  🙂

 • amfetamin

  Zaone,cum sa citesc articolul in landscape pe iPad?

 • Deocamdata nu-l citi, o sa discut cu cei care au facut tema. Am dezactivat sidebar-ul ala, dar vad ca tot apare…

 • Liviu Verestiuc

  E foarte logic: prețul piperat și lipsă subtitrărilor îi vor ține departe multă vreme. Am fost taxat și eu cu 57 roni pt am încercat canalele de la Netflix pt o lună. Credeam ca e gratuit…dar m-au taxat!
  M-am uitat o zi .. două și apoi pa!
  Cu cei 25 roni plătiți lunar la Rds și cu încă 4 roni pe lună plătiți suplimentat pt un decodor HD cu hdmi te uiți inzecit, nu ai cum să compari cu Netfluxul.
  Mai am și posibilitatea să atașez un hdd extern pe USB la decodor și să înregistrez toate emisiunile favorite atunci când nu sunt acasă.

 • Dan

  @zaone poți adăuga o regulă CSS în setările temei, ținând cont de rezoluția ecranului de iPad (media queries). Dacă ai nevoie de ajutor, îți stau la dispoziție.

 • Matei M.

  ce aiurea faza cu taxatul…..
  bănuiesc ca staff-ul lor sta bine cu logica si se vor grabi cu introducerea subtitrarilor.

 • Zamolxe

  Unde ai gasit serviciul clienti Netflix pt Romania? Ma refer in afara site-ului lor http://www.netflix.com

 • Matei M.

  Ai dedus tu eronat c-ar fi in Romania!

 • Liviu Verestiuc

  Nu se vor stresa prea tare…nu le prea iese profit din România, cifra de afaceri e aproape inexistentā. Romania cu aport de 0,0xxx la sută din cifra totală de afaceri Netflix , nu prea are șanse să primeasca prea curând subtitrări. Însă mai sunt aplicatii pe tv dezvoltate gen HBO si VOYO,cu subtitrări evident în lb. Româna.
  Ai de unde alege azi, bani să ai și timp disponibil pt vizionat.