Piata neagra a conturilor Netflix

Netflix este de departe cel mai popular serviciu de video streaming existent in momentul de fata, iar aceasta popularitate l-a adus in atentia hackerilor din lumea intreaga, asa ca acum exista o piata neagra a conturilor Netflix din care se castiga foarte multi bani.

Conform celor de la Symantec, utilizatorii Netflix sunt extrem de usor de pacalit prin atacuri de tip phishing, hackerii preluand datele lor de logare impreuna cu informatii despre cartea de credit folosita cu acel cont, iar de aici incolo lucrurile devin simple pentru ei.

Un cont Netflix este vandut cu doar 0.25 dolari pe piata neagra, hackerii vanzand conturile in pachete de minim 4, insa pentru cei interesati de mai mult exista posibilitatea de a cumpara acces pe viata la Netflix cu suma de doar 30 de dolari in loc de minim 96 de dolari anual.

Conform celor de la Symantec, sute de mii de conturi Netflix au fost deja compromise de catre hackeri pana in momentul de fata si vanzarile merg destul de bine din moment ce ei nu s-au oprit din a incerca sa pacaleasca utilizatorii sa le ofere acces la datele conturilor.

There is an underground economy targeting users who wish to access Netflix for free or a reduced price. The products could even allow customers to open their own illegal store. Another offering includes Netflix account generators. The accounts created through these tools may come from stolen Netflix subscriptions or payment card details.

Avand in vedere faptul ca Netflix continua sa creasca in popularitate si ca exista o cerere tot mai mare pentru conturi furate si acces la serviciile oferite de catre companie, exista posibilitatea ca intr-un an sa vorbim despre milioane de conturi puse spre vanzare de hackeri.

netflix furt conturi