iOS 9.3 va fi lansat in martie conform Apple

iOS 9.3 este in proces de testare in versiune beta de catre compania Apple de mai bine de trei saptamani, iar foarte multi utilizatori asteapta cu nerabdare lansarea iOS 9.3 pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar asteptarea nu va fi chiar atat de lunga.

iOS 9.3 va fi lansat in martie conform lui Eddy Cue, vicepresedintele senior al diviziei de internet din cadrul Apple, el afirmand ieri ca OS X 10.10.4 va fi lansat in martie impreuna cu o noua versiune a iTunes, iar iOS 9.3 va fi disponibil sigur impreuna cu el.

Apple testeaza iOS 9.3 si OS X 10.10.4 in paralel, asa cum a testat toate actualizarile iOS si OS X in paralel de mai bine de un an de zile si ambele versiuni finale ale sistemelor de operare vor fi lansate in aceeasi zi sau la 1/2 zile distanta unul de celalalt.

Stim deja ca Apple organizeaza o conferinta in 14 martie pentru a prezenta produse noi, iar ieri am aflat ca iPhone 5se si iPad Air 3 vor fi lansate pe 18 martie, asa ca e destul de clar ca iOS 9.3 isi va face aparitia undeva in cele 4 zile care despart evenimentele.

Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca iOS 9.3 va fi lansat pe 14 martie sau 15 martie, insa indiferent de care dintre cele 4 zile va fi alese de catre Apple, actualizarea pentru iOS va fi cu siguranta disponibila inainte ca iPhone 5se si iPad Air 3 sa fie lansate.

Acestea fiind spuse, in momentul de fata nu mai exista dubii cu privire la faptul ca iOS 9.3 va fi lansat in martie de catre compania Apple, iar daca data conferintei ramane cea anuntata de zvonuri, atunci datele de mai sus sunt cat se poate de sigure pentru lansarea iOS 9.3.