Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea 6 GB RAM

Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea mai mult RAM decat laptop-ul tau daca un zvon aparut in cursul noptii trecute din China se va dovedi a fi 100% adevarat, coreenii de la Samsung fiind, aparent, pregatiti sa implementeze nu mai putin de 6 GB RAM in viitorul lor smartphone.

Samsung Galaxy Note 6 ar urma sa aiba un ecran RGB AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli si 1024 puncte de presiune, coreenii renuntand la tehnologia Pentile pentru a le oferi utilizatorilor o experienta mai buna in folosirea acestui tip de dispozitive.

Totusi, marea schimbare sta in cantitatea de RAM ce urmeaza sa fie oferita, iar asta deoarece un Samsung Galaxy Note 6 cu 6 GB RAM ar reprezenta o premiera in lumea smartphone-urilor, cei de la Samsung avand in momentul de fata terminale cu maxim 4 GB RAM.

6 GB RAM pentru un Android mai bun

Samsung a anuntat anul trecut ca va initia la inceputul acestui an productia de module RAM de 6 GB folosind un proces de fabricatie de 20nm, fiind prima companie capabila sa produca asemenea componente, deci implementarea a 6 GB RAM in Samsung Galaxy Note 6 nu pare chiar atat de greu de crezut.

Galaxy Note 6 5.8 “Slim RGB AMOLED 2560×1440 6GB LPDDR4 High-Speed ​​RAM 64GB / 128GB UFS 2.0 ROM 1024 pressure-sensitive screen (? Screen becomes too thin lead shrink) S-Pen is still Get 12MP Camera with <Super OIS Plus> [D + sensor shift image stabilization lens shift image stabilization] still have two SoC solutions

Daca Samsung Galaxy Note 6 va avea 6 GB RAM, atunci acest smartphoen va fi vandut cu mai mult RAM decat este disponibil in marea majoritate a laptop-urilor active sau vandute in momentul de fata, iar aceasta este o adevarata realizare pentru cei de la Samsung.

Daca Samsung Galaxy Note 6 va avea 6 GB RAM, atunci avem o noua dovada a faptului ca Android este un mare consumator de resurse, dar avand in vedere ca anul trecut deficientele sale in ceea ce priveste multitasking-ul au fost intens criticate, poate ca o noua crestere a RAM-ului ar fi utila.

Separat de acestea, Samsung Galaxy Note 6 ar urma sa aiba o camera de 12 megapixeli cu un stabilizator optic de imagine imbunatatit, versiuni de 64 GB si 128 GB urmand a fi oferite pentru terminal.

Voi ce parere aveti despre implementarea a 6 GB RAM in Samsung Galaxy Note 6 ?