Microsoft Lumia 650 – Windows 10 pe smartphone la 199 de dolari

Microsoft Lumia 650 este cel mai nou smartphone lansat de catre compania americana Microsoft si vorbim despre un terminal care ruleaza versiunea mobila a sistemului de operare Windows 10, insa are un pret de vanzare de doar 200 de dolari, sau 200 de euro in Europa.

Microsoft Lumia 650 are un ecran AMOLED de 5 inch, un chip Snapdragon 212, o camera principala de 8 megapixeli si un design destul de interesant, el fiind creat in principal pentru oamenii de afaceri care si-ar dori un telefon inteligent ieftin si nu au bani de iPhone.

Din punct de vedere al performantelor, Microsoft Lumia 650 nu va uimi pe cineva, insa aici sunt importante pretul de vanzare si sistemul de operare oferite de catre cei de la Microsoft in acesti bani, ideea in sine fiind interesanta si vanduta la un pret corect.

Microsoft Lumia 650 nu vine cu suport pentru functia Continuum, deci utilizatorii nu-l vor putea conecta la un monitor pentru a-si transforma smartphone-ul in PC, insa probabil ca acest lucru era de asteptat avand in vedere pretul de vanzare al dispozitivului.

https://www.youtube.com/watch?v=15nAJorLmHY

Microsoft Lumia 650 va fi lansat in februarie in diverse zone de pe glob, iar unii operatori de telefonie mobila l-ar putea oferi gratuit la abonamente avand in vedere pretul de vanzare foarte mic.

Microsoft Lumia 650

10 COMENTARII

  1. “el fiind creat in principal pentru oamenii de afaceri care si-ar dori un telefon inteligent ieftin si nu au bani de iPhone.” Cea mai buna parte din articol ?

  2. Iulian remarcase ca Zaone a catalogat iPhone-ul ca fiind un telefon inteligent ieftin, asta era ideea si nu cea ca omul de afaceri n-are bani.

  3. Fac o exceptie si o sa va spun parerea mea despre windows pe telefoane mobile si problema lor de la windows 8, 8.1 si 10. Am folosit 2 luni un telefon cu windows, anult trecut lumia 925, a fost un telefon rapid, foarte misto nu am ce spune, mi-a placut onedrive si tot ce oferea pana in momentul cand am folosit skype cu microsoft, adica in acelasi telefon. Care a fost problema ? Am avut niste conversatii pe skype (scris) pe care am dorit sa le sterg, le-am sters odata au reaparut, am crezut ca a fost lag de la net si nu si-a luat comanda cum trebuie, am zis ok, am ajuns la wifi si le-am sters iar, nimic, ”poate e bug de la telefon”, am intrat pe pc, le-am sters si de acolo (erau sincronizate intre ele), au disparut, dupa restart iara au aparut, atunci chiar am intrat in panica, ma poate e un cache in pc si pe telefon si nu mai sunt in serverele lor dar mi le arata din pc, am sters aplicatiile, am folosit ceva cu registre de am curatat pc dupa unistall, pe telefon doar am sters aplicatia, reinstall si tot au aparut, atunci am fost ceva ”wtf ???”… ok….reinstall windows….revenire la setari din fabrica telefon , nimic…am intrat pe onedrive sa sterg de acolo, ceva skype legaturi, n-am gasit nimic…am spus sa sterg contul de onedrive nici asta n-am reusit, tata avea un laptop tot cu windows, am dat pe ala vreo 27 de milioane si m-am conectat cu acelasi cont la el, nu i-am instalat skype ci am bagat windows 10, am dat sa nu se sincronizeze nimic de pe cont nici poze nimic, cand ce sa vezi, tata mi-a vazut toate conversatiile dupa skype nu in skype ci intr-o aplicatie nativa numita ”mesaje”…am fost socat plus ca toate pozele desi era inchisa sincronizarea cu contul tot sa sincronizat si mai presus de toate i-am facut alt cont microsoft l-am sters pe celalalt si totul a ramas pe laptopul lui (stiu ca la icloud daca l-ai deconectat te intreaba daca pastrezi sau stergi) acolo m-a intrebat am dat stergere nimic…la fel am incercat sa sterg contul nimic, i-am bagat tatalui meu windows 7 ca sa scap de cacaturile alea (nu folosesc windows doar macos, laptop si unitate pc de cand mi sa intamplat porcaria aia) ehh si povestea e lunga am sters toate pozele din onedrive nu s-au sters (chiar si din gunoi) au reaparut, deci mie mi-a zdruncinat toata increderea cei de la microsoft si nu-mi mai trebuie in viata nici sa nu vad telefoane lumia…cat despre android, mai bine e la ei nu se sincronizeaza in asa fel, asa ca am decis sa folosesc doar fb, whatsapp si facetime…mie scarba de sistemul lor de operare si de tehnicile lor…

  4. buna ziua, folosesc si eu un lumia, cea ce ti-sa intamplat (mie imi vine greu sa cred ) in parte e vina sistemului de operare in parte a ta, pentru ca nu ai configurat dupa necesitatile tale dispositivu. Daca ai nevoie te pot ajuta…

    Stergand conversatiile de pe skype ( din broswer ) se sterg implicit din toate dispozitivele, daca stergi fotograffile ( de pe un lumia cu win10 ) se sterg implicit si din din Onedrive