Samsung Galaxy S7 si S7 Edge reale apar in noi imagini

1

Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge reale au aparut in cursul acestei dimineti in noi imagini inregistrate de catre o sursa asiatica, noile produse urmand a fi prezentate peste mai putin de o saptamana de catre compania Samsung, lansarea urmand a avea loc pe 11 martie.

Din pacate in imaginile de mai jos vedem doar panourile frontale ale celor doua Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge reale, insa ele confirma din nou faptul ca tot ceea ce ni s-a prezentat pana in prezent a fost cat se poate de exact din toate punctele de vedere.

Am vazut pana astazi foarte multe imagini de presentare ale Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge, iar ele ne-au aratat ca Samsung nu va face o schimbare foarte mare pentru design-ul dispozitivelor sale, exceptie facand carcasa care va avea camera introdusa in interior.

Separat, Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge urmeaza sa semene cu predecesoarele lor intr-o foarte mare masura, iar daca aceasta decizie este una buna sau nu vom afla abia la cateva luni dupa lansare cand vor veni si primele cifre de vanzari.

poze Samsung Galaxy S7 realConform tuturor informatiilor aparute pana acum, Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge urmeaza sa aiba ecrane de 5.1 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, chip-uri Exynoss si Snapdragon 820, 4 GB RAM, camere principale de 12 megapixeli, sloturi pentru carduri micro SD si baterii de 3000 mAh si respectiv 3600 mAh.

Acestea fiind spuse, la sfarsitul saptamanii vom afla toate noutatile importante in legatura cu Samsung Galaxy S7 si Samsung S7 Edge, conferinta Samsung fiind programata in dupa-amiaza zilei de duminica.