ANGRY BIRDS ACTION! – gameplay-ul este prezentat intr-un prim hands-on

ANGRY BIRDS ACTION! este un nou joc din seria Angry Birds creat de catre compania finlandeza Rovio, el fiind testat in momentul de fata de catre ea in vederea lansarii globale ce ar trebui sa aiba loc in cursul acestui an pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile de pe glob.

In clipul video de mai jos puteti vedea si un hands-on facut cu noul joc ANGRY BIRDS ACTION!, el putand fi descarcat deocamdata doar din App Store Noua Zeelanda unde a fost lansat in versiune beta pentru ca toti cei interesati sa-l incerce si sa ofere feedback catre Rovio.

Desi pana acum cei de la Rovio ne-au obisnuit cu un anumit tip de gameplay in ANGRY BIRDS ACTION!, acum lucrurile vor fi putin diferite, asa ca nu vom mai folosi o prastie, ci vom fi antrenati intr-un joc de tip arcade in care va trebui sa ghidam pasarile din colt in colt pentru a distruge elementele jocului.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi lansat ANGRY BIRDS ACTION! pentru noi, insa in momentul in care el va fi disponibil pentru descarcare va voi anunta printr-un articol nou.

Articolul precedentCum controlezi ecranul iPhone sau iPad cu o tastatura
Articolul următorWarhammer Quest – este vandut la REDUCERE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.