ANGRY BIRDS ACTION! – gameplay-ul este prezentat intr-un prim hands-on

ANGRY BIRDS ACTION! este un nou joc din seria Angry Birds creat de catre compania finlandeza Rovio, el fiind testat in momentul de fata de catre ea in vederea lansarii globale ce ar trebui sa aiba loc in cursul acestui an pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile de pe glob.

In clipul video de mai jos puteti vedea si un hands-on facut cu noul joc ANGRY BIRDS ACTION!, el putand fi descarcat deocamdata doar din App Store Noua Zeelanda unde a fost lansat in versiune beta pentru ca toti cei interesati sa-l incerce si sa ofere feedback catre Rovio.

Desi pana acum cei de la Rovio ne-au obisnuit cu un anumit tip de gameplay in ANGRY BIRDS ACTION!, acum lucrurile vor fi putin diferite, asa ca nu vom mai folosi o prastie, ci vom fi antrenati intr-un joc de tip arcade in care va trebui sa ghidam pasarile din colt in colt pentru a distruge elementele jocului.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar putea fi lansat ANGRY BIRDS ACTION! pentru noi, insa in momentul in care el va fi disponibil pentru descarcare va voi anunta printr-un articol nou.