Samsung ofera casti gratuite celor care se inregistreaza in Samsung Pay

Compania Samsung incearca sa creasca substantial numarul de utilizatori ai Samsung Pay, asa ca a initiat o noua campanie promotionala prin care ofera gratuit o pereche de casti Level U celor care isi inregistreaza card-ul bancar in sistemul coreenilor.

Oferta este dedicata doar celor care nu au mai inregistrat pana acum un card bancar in Samsung Pay, Samsung fiind pregatita sa ofere un numar, aparent, nelimitat de casti Level U persoanelor care vor fi dispuse sa se inregistreze macar in serviciul sau.

Aceasta campanie promotionala a celor de la Samsung denota disperarea companiei coreene de a ajunge Apple Pay din urma cu propriul Samsung Pay, insa ramane de vazut cata lume va fi interesata sa profite de aceasta promotie pentru a se inregistra.

O pereche de casti Level U costa 70 de dolari in momentul de fata si in loc sa ofere coduri de reducere sau cupoane pentru Samsung Pay, cei de la Samsung ofera gratuit ambele produse, numarul de persoane inregistrate in serviciul sau urmand a creste substantial, insa ramane de vazut si cati vor folosi efectiv sistemul.

Get free Level U wireless headphones when you add your first card to Samsung Pay. For your code and more info visit the Events section in the Samsung Pay app.

Tactica celor de la Samsung este de a creste artificial numarul de utilizatori ai Samsung Pay pentru a avea cu ce se lauda in fata partenerilor si a competitorilor, insa vorbim despre o crestere artificiala care in final nu ar putea avea drept efect utilizare pe termen lung al serviciului.

Samsung Pay casti gratis