Tim Cook si Jony Ive vorbesc despre Apple Watch si Apple Campus 2

Tim Cook si Jony Ive au discutat zilele trecute cu reporterii celor de la Vogue despre cateva subiecte foarte interesante precum Apple Watch, Apple Campus 2 si nu numai, cei doi oameni din conducerea companiei americand avand informatii foarte interesante cu privire la ceea ce fac.

Despre Apple Campus 2 Tim Cook a afirmat ca nu mai putin de 7000 de copaci urmeaza sa fie plantati in respectiva locatie, Apple sustinand ca 80% din spatiul noului sau campus ar urma sa fie verde, peste 300 de specii de copaci urmand a fi plantati in jona, aceasta fiind una dintre dorintele lui Jobs.

In ceea ce priveste Apple Watch, Jony Ive a vorbit despre rolul sau intr-o gala de arta care urmeaza sa fie organizata in cadrul Muzeului Metropolitan din New York, acolo cei din Cupertino incercand sa arate cat de bine pot fi imbinate arta si gadget-urile.

Jony Ive sustine ca tehnologia a ajuns intr-un punct in care ea devine extrem de personala, atat de personala incat poate fi purtata de catre utilizatori prin diversele obiecte vestimentare, intreaga gala fiind organizata special pentru a prezenta aceasta imbinare dintre tehnologie si moda.

Both the hand and the machine can produce things with exquisite care or with no care at all. But it’s important to remember that what was seen at one time as the most sophisticated technology eventually becomes tradition. There was a time when even the metal needle would have been seen as shocking and profoundly new.

Mai multe detalii interesante de la cei doi oameni din conducerea Apple puteti afla prin articolul publicat in Vogue.